My Must Haves

My Must Haves

Mitkä tavarat ovat sellaisia, että maailma suurin piirtein kaatuu, jos ne katoaisivat?

Varmaan kaikkein tärkein on kännykkä. Ilman sitä olisin aivan hukassa. Kännykkä toimii paitsi yhteydenpidon välineenä, myös muistikirjanani. Meillä on touhua niin paljon, että kaikki muistettavat asiat eivät vain mahdu pääkoppaan. Kirjoitankin aina itselleni muistutuksia kännykkään, joka sitten piippaa ja käskyttää toimimiaan. Mies inhoaa tätä, sillä puhelin tuppaa piippaamaan useita kertoja päivässä.

Valitettavasti nuo muistutukset ovat vähän samanlaisia kuin herätyskellon torkku. Niitä kun voi siirtää… Torkuttamiseen en syyllisty koskaan, mutta muistutusten siirtäminen ajatuksella ”sitten huomenna”, on yksi huono tapani.

Läppäri on toinen todella tärkeä väline. Se on sekä työväline että vapaa-ajanviihdyke. Meillä painotetaan elektroniikassa omppua. On tosijuttu, että ne vain toimivat paremmin. Minulla on ollut lapsesta asti tietokone, aikojen alussa tietysti iso mötikkä pöytäkone, sittemmin läppäreitä. Jokainen läppärini on toiminut enemmän tai vähemmän huonosti, kunnes sanoneet lopullisesti poks, mutta ei omppu. Tämä kone on jo useita vuosia vanha, mutta edelleen toimii moitteettomasti.

Burberryn lompakon saamisessa oli taikaa. Muistan sen hetken vieläkin. Se oli odotettu lahja, josta pidän hurjasti edelleen!

Saatat pitää myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *