Stylish Mum, Nro 1

Burberryn vaippakassi

Vauvan tarvikkeita valitessa käytännöllisyys ja järkevyys ovat etusijalla, mutta onneksi tyylistä ei tarvitse tinkiä.

Yksi lempimerkeistäni on Burberry, joka on ilokseni huomioinut myös äidit. Tämä meille aikoinaan kotiutunut baby-changing bag on loistava. Sisällä on lokerot tuttipulloille. Vaipanvaihtoalusta on sisäsivussa ja erilliseen sisätaskuun saa kaikkea pientä. Edessä olevaan taskuun saa laitettua kaiken, jota tarvitsee nopeasti, kuten tutteja, käsidesiä ja puhdistuspyyhkeitä. Toisella sivulla on vielä avoin tasku, jonne voi kiireessä tunkea tavarat pois käsistä. Laukussa on kantokahvan lisäksi olkahihna. Ainoa miinuspuoli on laukun kohtuullinen paino, tyhjänäkin. Toisaalta, tässä laukussa painaa laatu ja materiaalit, joten sen suo anteeksi. Aivan ihana!

Laukku on ostettu muutamia vuosia sitten, joten se on jo poistunut mallistosta. Kannattaa kuitenkin tarkastaa nykyiset mallit, tuotekehitys on varmasti mennyt eteenpäin myös painon osalta.

Saatat pitää myös

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *