Itämaisia Makuja

Itämaisia Makuja, noutopöytä

Tulipa sitten kutsuttua vieraita. Ja sitten tajusin, että pitää sitä heille varmaan vääntää jotain. Jotenkin tämän kylmyyden (nojaa, ei oikeasti voi kauheasti valittaa) ja pimeyden keskellä alitajunta viestittää, että nyt tarvitaan lämpöä. Jos / kun juuri nyt ei voi mennä lämmön luokse, on se tuotava tänne.

Teemaksi valikoitui luksus resort -henkisyys, mitä lie silläkin ajattelin. Suunniteltaessa menua ja koristeluja mielessäni siinsi Bali tai joku vastaava – lopputulos taitaa olla jotain muuta…. No, maantiede ei ole vahvuuksiani – se on tekosyyni ja pitäydyn siinä.

Yhtä kaikki, hyvin meni ja tässä hiukan tunnelmia kuvavirtana!

Saatat pitää myös

4 kommenttia

    1. Vettä 🙂
      Juomien kannalta on haasteellista, kun ruoat ovat kovin mausteisia. Virvokkeet ja yleensä olut (hyi…) toimivat itämaisten ruokien kanssa. Jos viinejä miettii, on jo vähän vaikeampaa. Riesling ja gewürztraminer voisivat olla kokeilemisen arvoisia. Mielestäni punaviini ei istu lainkaan tällaisiin ruokiin, mutta makunsa kullakin tietysti 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *