Tehdään Vähän Hyvää

Westend Mum, Tehdään Vähän Hyvää

Oikein huvitti, kun katselin tuota kuvaa. Nyt on kyllä ollut (kyseenalaisen) luovan hulluuden hetki, kun tulppaanitkin tuli tungettua vaatekasan keskelle. Noh, ehkäpä kuvalla ei tällä kertaa ole niin paljoa väliä, kun aihe on tärkeä.

Westendissä toimii kiitettävän ahkera joukko naisia (joojoo, ehkä mukana on joku mieskin), jotka toisinaan saavat ajatuksia ja innostavat muut niihin mukaan. Tällä kertaa kävi pyyntö, että tyhjänpanttina lojuvat tyttöjen vaatteet kerättäisiin kasaan. Eräs rouvista on nimittäin menettänyt sydämensä Delhissä sijaitsevan tyttöjen lastenkodin asukkaille. Hän kipaisee työmatkalle Intiaan ja käy siinä ohessa lastenkodissa. Heillä on siellä kaikesta pulaa, joten hän halusi viedä vähän apuja.

Pyynnöstä siis porukka kiikutti keräykseen muun muassa tyttöjen vaatteita aina vauvanvaatteista isompiin kokoihin, hygieniavälineitä, pyyhkeitä ja lakanoita.

Meiltäkin toki liikeni, joten tässä kuvassa voi nähdä niitä, jos katse ei nauliudu vain kuvan nähtävästi keskeiseen elementtiin… *tähän se silmiään pyörittelevä emoji, jota tämä mummo ei osaa tehdä*.

Miten teidän verkostonne toimii / millaisia tempauksia te olette järjestäneet?

 

 

Saatat pitää myös

6 kommenttia

  1. Vaatekeräykset ovat helppo tapa auttaa. Meidän kylällä järjestetään MLL:n lastenvaatekirppiksiä. Myymättä jääneet vaatteet voi lahjoittaa suoraan HOPE Ry:lle. Näin ei tarvitse enää roudata kirppiskamoja takaisin kaapin täytteeksi.

  2. Kuulostaa hyvältä tempaukselta <3 Meillä lahjoitetaan mm. leluja erilaisiin keräyksiin. Itse olen myös ollut vapaaehtoisena mukana auttamassa SOS Lapsikylän perheitä pesemällä heidän ikkunoita ja yhtenä jouluna olimme siellä työporukan kanssa askartelemassa lasten kanssa joulukortteja.. Autettavia riittää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *