DateNate Ravintola Töölönrannassa

Westend Mum, DateNate Ravintola Töölönrannassa

Pyrimme (vaihtelevalla menestyksellä) pitämään datenateja miehen kanssa kerran, mielellään pari, kuussa. Tällä kertaa Ravintola Töölönrannan sähköpostimarkkinointi tuotti tulosta ja olimme mainoksen orjia. Mainoksen mukaan heillä on tässä alkuvuoden aikana blinipöytä. Päätimme käydä katsastamassa sen tarjonnan.

Aloitimme illan lasillisilla kuohuvaa – ja sille tielle jäimme. Harmi ettei skumpan nimeä tullut painettua mieleen, niin hyvää se oli. Tilasimme pullon, jota lipittelimme ruokailun ohessa.

Ruoka oli muuten hyvää! Noutopöydässä oli tarjolla perinteisen vihreän salaatin ja pikkuperunoiden lisäksi katkarapu skagenia, graavilohta ja (miehen mielestä uskomattoman hyvää) hovimestarinkastiketta, savulahnamoussea, silakkaa ja silliä, peruna- ja kylmäsavuporosalaattia jnejne.

Homman pointti, eli blinit mädillä ja muilla oheisherkuilla, jakoivat kuitenkin mielipiteitä. Minä en ollut koskaan aiemmin maistanut blinejä, vaikka mätejä vedän lusikkakaupalla, oli joulu tai kesä. Joten mädit ja oheiset upposivat hienosti, mutta blinit… Miten tämän nyt sanoisi kohteliaasti: Maistettu on, hyvä niin – toiste ei tarvitse.

Alkuruokien ja mätien jälkeen mahat olivat jo toooosi täynnä, joten jälkiruokapöytä jäi (kuten meillä aina) pienelle huomiolle. Sen kuitenkin pistin merkille, että jälkiruokien maut eivät olleet supermakeita, mikä on hyvä tällaisen kokonaisuuden päätteeksi.

Hyvän ruoan ja juoman lisäksi ideanahan oli yhteinen aika. Oli rentouttavaa saada taas pitkästä aikaa viettää aikaa ihan vain kahdestaan. On aina kiva huomata, että kaikkien näiden vuosien jälkeen, se toisen seura on edelleen ihan yhtä mahtavaa…

Onko teillä vinkkejä uusista ravintoloista tai jostain muusta hauskasta tekemisestä, jota voisi näinä datenateina tehdä?

Saatat pitää myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *