Viikonlopun Rientoja ja Syntymäpäiväjuhlat

Westend Mum, Viikonlopun Rientoja ja Syntymäpäiväjuhlat
Westend Mum, Viikonlopun Rientoja ja Syntymäpäiväjuhlat, kakun kuvio
Kakun sisältä paljastui ruudukko.

Eilen juhlittiin pikkuisen synttäreitä. Pyrin aina panostamaan lasten syntymäpäiväjuhliin, koska se on heille niin iso juttu. Mini ei vielä ihan ymmärtänyt mistä on kyse, mutta osasi arvostaa saamiaan paketteja – tarkemmin lahjapakettien naruja.

Paljon oli taas vieraita kasassa ja hauskaa oli!

Jäi muuten yksi postauskerta välistä tänä viikonloppuna, koska oli tarkoitus kirjoittaa täällä vinkkaamastani

Teimme lasten kanssa kekseistä kuorma-autoja.

Tapiolan Talviriehasta, joka järjestettiin 10. kerran.

Mitään vain ei ollut kerrottavaa, koska… Harmi sanoa, mutta se oli mitäänsanomaton. Onneksi yksi kojuista oli makkaranmyyntikoju. Kylmässä ilmassa on ihanaa syödä höyryävää makkaraa!

Ai niin, isommat lapset olivat perjantaina Disney On Ice -tapahtumassa Hartwallilla. He olivat aivan täpinöissään sieltä tullessaan. Myös mukana olleet isovanhemmat totesivat, että oli lumoava show. Eli voin suositella, jos / kun kiertue tulee tänne myös ensi vuoden helmikuussa!

Saatat pitää myös

4 kommenttia

  1. Ihana kakku! 😀 Meilläkin on meidän minin synttärijuhlat vielä tuoreessa mielessä ja vaikka juhlat aina on kivoja on myös mukavaa kun ei ihan hetkeen tarvitse järkätä mitään! Hihii..

    1. Kiitos! Ja tosiaan, vaikka järjestäminen (ja juhliminen!) ovat kivoja, on ihan parasta päästä illalla makaamaan sohvalle ja nostaa jalat rahille. Noina päivänä on kyllä niiiin väsynyt 😉

    1. Kiitos, itsekin pidän erityisesti kakun väreistä. Nuo kuorma-autot ovat tosiaan sellaisia, joita voi tehdä lasten kanssa. Tekivät innoissaan – ja söivät samalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *