8 x Hyvä Päivä

Westend Mum_8x Hyvä PäiväJPG
  1. Mies otti kopin aamutoimista, jonka ansiosta sain hetken rauhan heräillä, ilman kiirettä ja ryntäämistä uuteen päivään.
  2. Kevättä enteilevä auringonpaiste (lumikinoksista huolimatta). Kirkas päivä saa hyvälle mielelle ja yölliset lasten hopsottamisista johtuvat heräilyt (etana käveli pitkin sänkyä – no tietenkin) unohtumaan toviksi.
  3. Lasten kanssa rakennettu pahvilinna, jolla isommat jaksoivat leikki hyvän hetken. Menoa ei hidastanut edes se, että – kiitos rakennustaitojeni – muutama osa jäi laittamatta mukaan. Peräänkuulutan OHJEITA.
  4. Westendin Alepasta hankittu take a way -kahvi ja reipas kävelylenkki koko perheen voimin aurinkoisella rantaraitilla. Ihanaa! Napsinkin muutamia kuvia iloksenne.
  5. Huhtikuussa tulevan pidemmän koko perheen loman suunnittelu. On ihanaa, kun kaikki on vielä avoinna ja loma mahdollisuuksia täynnä!
  6. Kaverin viesti, joka sai aikaan spontaanin räkänaurun. Lapset kyllä katsoivat, että nyt se äiti sekosi.
  7. Viikonloppu, eli harrastusvapaa ilta, joten koko perhe saa olla kotona ihan rauhassa.
  8. Blogin lukijoiden viestien lukeminen ja niihin vastaaminen. On ihan huikea tunne, kun saa konkreettisen merkin siitä, että joku on jaksanut lukea blogiani – ja jopa viitsii kommentoida jotain kivaa! Sellaisia lisää kiitos!

Mikä piristää teidän mieltänne tänä kauniina päivänä?

Saatat pitää myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *