3 x Kodinsisustus

Westend Mum_Tulppaanikimppu

Ajattelin tehdä satunnaisesti myös kodinsisustukseen liittyviä postauksia. Tällä kertaa esittelen kolme kodissamme olevaa esinettä tai asiaa, joista pidän erityisesti.

 1. Kasvit eivät pärjää käsittelyssäni, joten kohtaloni on ostaa pelkkiä leikkokukkia. Niitä sitten hankinkin aika usein, sillä kukat tuovat raikkaan ilmeen kotiin. Näin kevään korvilla (kai, vai sataakohan tuolla taas lunta…) tulppaanit ovat ihan ykkösiä!
 1. Elica Star -liesituuletin. Tämä on niin ihana… Kuolasin kuulkaa kauan ja hartaasti tätä. Jouduin vakuuttelemaan ja myymään ajatusta miehelle, joka tapansa mukaan voivotteli päähänpistolleni. Viimein tuo kuitenkin tajusi hävinneensä ja tämä ihanuus hankittiin meille. Liesituulettimen monikäyttöisyys on mahtava. Kaikki eivät edes ensisilmäyksellä tunnista tätä liesituulettimeksi, vaikka se liesitason päällä keikkuukin. Kristallikruunulta näyttävä tuuletin toimittaa kahta virkaa: se on tosiaan liesituuletin, mutta myös lamppu. Lamppuosaa saa himmennettyä, joten valon voimakkuutta saa vaihdeltua. Valo luo upean kristallisen varjoshow’n seinille. Itse liesituuletin toimii…no, kuten liesituuletin. Siihen saa lampun päälle alaspäin (työvalo) ja siinä on useampi imuteho. Kaikkia säätöjä ohjaillaan kätevimmin lisäosana hankittavalla kaukosäätimellä. Ihana!
 1. Ihastuin ensisilmäyksellä näihin aikoinaan Kodin Ykkösestä (rest in peace) ostettuihin, muistaakseni Amanda B. -merkin kynttilänjalkoihin. Myöhemmin näin tällaiset samanlaiset, mutta hennon vaaleanpunaiset. Harmittaa kun en silloin ostanut, sillä sen koomin en ole niitä nähnyt. Nämä viehättävät herkkyytensä takia.

Mikä teidän kotona olevista sisustusesineistä on suosikkinne?

Miten muuten on, kiinnostavatko nämä kodinsisustusjutut ollenkaan, vai keskitynkö ennemmin lapsiperhearkeen?

Muistathan myös Facebook, Insta ja Twitter – sinne siis ja seuraamaan 🙂

Saatat pitää myös

14 kommenttia

  1. Kiva kuulla, siispä jatkossa vähän sisustusta myös 🙂 Näin kerran jossain ravintolassa kaksi Elica Staria vierekkäin – erityisen wow!

  1. Tosiaan harvemmin liesituulettimia voi kauniiksi sanoa 🙂 Vaikka toki sellainen rosterin ja lasin yhdistelmäkin on nätti!

 1. Olen aivan legendaarisen huono kaikkien kasvien kanssa, edes helppohoitoiset eivät menesty minulla. Geeneissä varmaan, äitini on samanlainen😀Mutta onneksi on leikkokukat, varsinkin tulppaaneista tykkään näin keväällä.

  1. Myös meillä taitaa kulkea suvussa tämä ”poropeukaloisuus” kukka-asioissa 🙂 Mutta ei se mitään, ollaan me hyviä joissain muissa jutuissa!

  1. Pistä jukkapalmujen hautausmaalle ja tilalle tulppaaneja tai ruusuja. Itselleen voit perustella, että niin tulee enemmän väriä kotiin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *