Stylish Mum, Nro 3: Lempikorkkarit

Stylish Mum_Lempikorkkarit_Westend Mum

Tällä hetkellä tämä korkkaripari on aivan ylitse muiden. Kengät ovat merkkiä ”ei mikään” ja maksoivat varmaan hurjat viitisenkymmentä euroa – mutta nämä ovat ihanat. Ostin korkkarit varmaan kolme vuotta sitten, ellei siitä ole enemmänkin aikaa. Tyylinsä puolesta korkokengät sopivat niin toimistoon kuin arkeenkin. Pidän näistä hurjasti ja kauhulla katselen, kuinka vuosien käyttö alkaa näkyä. Kun ei se suutarikaan voi tehdä määräänsä enempää… Sitä paitsi, suutariin on ehkä hassua kuluttaa paljoa yli kenkien arvoa. Niinkin olen kyllä tehnyt muutaman lempiparin kanssa 😉

Jos ajattelette, että mennä sipsutan nämä jalassa lastenrattaita työnnellen – so not true… Täällä rantaraitilla jolkotellaan ihan asiaankuuluvissa popoissa. Itse asiassa tämän hetken arjessa pääsen käyttämään näitä harmillisen harvoin. Nyt siihen kuitenkin tuli tilaisuus, kun lähdemme miehen kanssa kahdestaan asioille. Pääsee äitikin välillä ulkoiluttamaan, ei lapsia, vaan ihania kenkiä!

Jos jollain on tietoa, miten kenkien elinkaarta saa pidennettyä, otan mielelläni vinkkejä vastaan!

Hauskaa viikonloppua!

FB, Twitter, Instagram – go-go!

 

Stylish Mum, Nro 3: My Favourite High Heels

I really do like these shoes! The brand is ”no-name” and they costs like 50 euros – either way shoes are wonderful! I bought them about three years ago. You can use the shoes in both office and everyday life. It´s a pity to see what all these years has done to them. The cobbler can do only so much… And I do not think it is a wise thing to do to spend like three times the shoes value to the cobbler. I have done it – but it´s not wise 😉 

No, I do not use these while playing with the children. Actually it is quite pity how often I can wear these in these days. Fortunately today is the great chance, because we are going to run some errands with my husband. Mum can go and walk the shoes, not the children!

Have a great weekend!

Saatat pitää myös

2 kommenttia

  1. Täällä toinen joka haluaisi vinkkejä, miten korkkarien elinkaarta saisi pidennettyä. Itselläni on yhdet lempparit, ei niin kovinkaan vanhat, mutta ovat saaneet hieman siipeensä.
    Kauniit nuo sinun korkkarit!

    1. Kiitos ihana! Kuulin muuten (miehen suusta) vinkin korkkareiden säilyvyydelle: Älä käytä. Että näin! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *