The Memory Lane: MS-DOS Games

Mixed_Up Mother Goose_Westend Mum

Voi ihanuus mitä käsiini löysin…! Vaikka ihan mummojahan me nuorten mielestä jo olemme (minä en ole, enenenen), niin kyllä minunkin lapsuudessani oli tietokonepelejä, nimittäin DOS-pelejä. Tietokoneet olivat isoja ja painavia mötikköjä, pelit hi-tai-ta, mutta eihän silloin ollutkaan samanlaista kiirettä kuin nykyään – vai tekeekö muistini tepposet..? 😉

Yhtä kaikki, jos olette pelanneet tietokonepelejä hurjassa 1990-luvun lopun lapsuudessanne, käykää ihmeessä katsomassa tämän linkin taakse. Tiedossa on todellinen muistojen valtakunta.

Itse löysin sieltä Disneys´s Duck Tales (Ankkakronikka), Ski or Die (urheilupeli, nimestään huolimatta), Hanhiemon tarinoita jne. Siellä on vaikka mitä!

En ole pelannut oikeastaan mitään lapsuuden jälkeen, mutta voi että, olipa ihanaa! Heti kun sain lapset nukkumaan, menin datailemaan ja sille tielle jäin toviksi. Tuskin jää harrastukseksi, mutta olipa hauskaa!

Löysitkö tuttuja pelejä?

Ja muuten, some on tylsää yksin, tulkaa seuraksi 🙂  FB, Insta, Twitter.

 

The Memory Lane: MS-DOS Games

Oh my goodness what did I found..! The young people may think that we are old (well, I am not!), but we also had our own computer games back then. The computers were quite big and heavy and games were slow – but we had all the time in the world back then, right..? 😉

If you have played your share of computer games in your wild 90´s childhood, you will absolutely love the memory lane.

I found some of my favourite games: Disney´s Duck Tales, Ski or Die, Mixed-up Mother Goose

I have not played computer games for ages, but this was amazing..! I waited until the children went to bed and then I had my time to geek around. I do not expect game playing will become a hobby for me, but it sure was fun!

By the way, come and join me in my social media channels: FB, Instagram and Twitter

Have you played these games?

Saatat pitää myös

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *