Prinsessamekkoja Maailmalta, Nro 2

Prinsessamekkoja, Nro 2_Pallopuku_Westend Mum

Viikonloppu oli menoineen aika hullu, mutta siitä lisää myöhemmin. Nyt taas esittelyssä muutama ihana mekko maailmalta! Kannattaa muuten katsastaa ensin prinsessamekkojen osa 1, jos se on jäänyt välistä! Piti kuvata mukaan muutama muukin mekko, mutta ne laitettiin päälle serkun synttäreille. Juhlien jälkeen niistä oli nähtävillä syntymäpäivien menu (suklaakakkua ja punaista mehua), joten jääköön niiden esittely toiseen kertaan 😉

Pääkuvassakin näkynyt pallomekko:

Pitäisiköhän näiden hörsötysmekkojen vastapainoksi esitellä välillä jokin herrainasu? Kaupoissa poikien vaatetarjonta on hippasen verran nihkeämpi kuin tyttöjen, mutta on meillä muutama hyvä pienten miesten juhla-asukin 🙂

Seuraathan jo Facebookissa, Instassa ja Twitterissä?

Kultamekko:

Valkoinen mekko:

Princess Dresses

Here are few dresses from around the world. Check also the part 1, if you have missed it! The plan was to include few other dresses too, but they were used at the cousin’s birthday party. That means that the menu was all over the dresses (chocolate cake and red juice) so I´ll present them some other time 😉

I am thinking of showing you some boy’s party outfits too so that nobody will not choke to all this pink and frills 🙂

Hope you follow me also at the Facebook, Instagram and Twitter!

Saatat pitää myös

2 kommenttia

  1. Mä en kestä! Ihania mekkoja. ❤

    Mutta en panisi pahitteeksi poikien vaatetusta… täällä kasvaa kovaa vauhtia pieni miehen alku ja hälle pitäs löytää jotain kivaa päälle pantavaa tämän vuoden suuriin juhliin. (Ristiäiset ja rippijuhlat)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *