3 x Kodinsisustus: Pikkuesineet

3xKodinsisustus_Pikkuesineet_Westend Mum

Esittelin aiemmin kolme kotimme sisustuselementtiä. Tällä kertaa esittelen muutaman pikkuesineen, joista pidän erityisesti.

 1. Carrara-marmori on aivan ihanaa. Ihastuin ensisilmäyksellä näihin pieniin tuikkukippoihin. Näissä kipoissa onkin monet kynttilät polteltu.
 2. Pidän myös valtavasti Iittalan tuotteista, erityisesti Aalto-maljakosta. Olenkin saanut joskus lahjaksi tämän pienen Aalto-kipon. Se on ihan paras karkkikippo – ei liian suuri, mutta tarpeeksi syvä 😉
 3. Tämän kristallivaasin (en oikeastaan tiedä ”kristallien” tasosta – ehkä kristallia, ehkä lasia) tilasin valtameren toiselta puolelta. Meillä on näitä monia erilaisia, sillä ne ovat todellisia tunnelmanluojia. Kun sisälle laittaa toisen lasin, ne toimivat maljakkoina, muutoin kynttiläkippoina. Ihana, erityisesti kristallit heijastavaan lasialustaan yhdistettynä.

Onko teillä kotona joitain pikkuesineitä, joista pidätte erityisesti? Käytättekö muuten jotain esinettä ”väärin”, kuten minä varmaan tuota Aallon kippoa? Mikäköhän sen oikea käyttötarkoitus on, tuskin herkkukuppi 😉

Seuraa: Facebook, Instagram, Twitter!

 

3 x Home Decor: Little Items

I presented earlier three decorative things in our home that I like. This time I´ll show you three little decorative pieces which are my favourite.

 1. I adore the Carrara marble. These candle holders took my breath away as soon as I saw them.
 2. Iittala makes great Finnish Design pieces. Everybody knows the Aalto vase. This decorative item is also Aalto, but much smaller than the vase. I put candy on this! It is small, but deep enough 😉
 3. This crystal vase I ordered over seas. Actually I do not know whether the crystals are real or not (maybe just a glass?), but either way it is beautiful. This can be used together with another vase as a flower vase or as a candle holder. The best results come when it is used together with the reflective mirrored platform.

What kind of favourite little decorative items you have at your house?

Remember to follow me at the Facebook, Instagram and Twitter!

Saatat pitää myös

8 kommenttia

 1. Ihastuttavia pikkuesineitä. Hyvä idea tuo karkkikippo. Meillä on ko useampikin, enkä ole oikein keksinyt niille käyttötarkoitusta. Mutta, karkkikulhoksi käyvätkin hyvin. Ja, noita kristallikulhoja meillä on myös. Polttelen niissä talvisin/jouluisin led-tuikkkuja WC pöydällä. 🙂
  Mukavaa keksiviikkoa!

  1. Led-tuikut ovat tosi kiva sisustuselementti kylpyhuoneessa. Täytyyhän sinnekin saada vähän tunnelmaa 😉 Ihanaa viikkoa myös sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *