Pääsiäinen

Paasiainen_Paaruoka_Westend Mum

Radiohiljaisuus vaivasi tätä blogia pyhien ajan, mutta nyt on taas orientoiduttu arkeen. Melkein… Nimittäin nopea kuvapostaus yhdestä pääsiäispäivällisestä.

Alkumaljat tehtiin keväisen pirteän väriseksi. Alku- ja jälkiruoat napattiin maku.fi-sivustolta, pienin muutoksin ja tuunauksin, kuten aina. Alkuruoaksi oli lohirullat, jotka olivat herkulliset. Avokadojäädyke taas oli nounou, mutta toki avokadonystävät ovat varmasti toista mieltä!

Muistakaahan myös käynnissä oleva Yepzon One GPS-paikantimen arvonta! Lisätietoa Lisäturvaa Lapselle -postauksessa. Itse kisa käydään FB:ssä, jossa tykkäämällä ja kommentoimalla voi saada tuon paikantimen omakseen!

Ja saa sitä käydä Instassa ja Twitterissäkin 😉

 

Easter

This blog was very quiet during the holidays, but now it is time to be active again! Here is a little slideshow of one of the Easter dinners.

Remember also the giveaway! You can win your own Yepzon One GPS-tracker (only for in Finland located addresses). More info in here and the giveaway here.

Remember to follow me also in Instagram as well as Twitter!

Saatat pitää myös

4 kommenttia

    1. Päätin tehdä avokadojäädykkeen ihan vain siitä syystä, että se näytti niin nätiltä..! Hippasen väärä lähestymistapa siis 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *