Inspiraatiota Kevätpukeutumiseen

Inspiraatiota Kevatpukeutumiseen_Westend Mum

Heti alkuun haluan kiittää kaikkia Yepzon One GPS-paikantimen arvontaan osallistuneita. Westend Mumin Facebookissa käyty kilpailu tavoitti viikon aikana yli 25 000 ihmistä! Huikea tuote, huikea yleisö 🙂 Arvonta on nyt suoritettu ja onnelliselle voittajalle (Johanna M.) on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Sitten itse asiaan:

On jotenkin niiiiin söpöä, kun äiti ja tytär ovat pukeutuneet samaan tyyliin. Vaatteiden ei tarvitse (eikä ehkä pidäkään?) olla täysin samanlaisia, jo pienet yhteen viittaavat tekijät tekevät kokonaisuudesta hauskan. Kuten yleensä kannatan tehtäväksi, on tässäkin yhdistetty pääsääntöisesti inhimillisen hintaisia tuotteita yhteen luksuselementtiin.

Kevätsää on vaihtelevaa, joten jotain lämmintä vielä tarvitaan. Trenssitakki on hyvä ja helppo vaate. Sen kun kiskaisee niskaansa, näyttää aina astetta huolitetummalta, eikä kukaan osaa ajatellekaan, että takin alla vilkkuu pyjaman paita.

Keväisin ihmiset yleensä kaivautuvat koloistaan ja mustat neuleet vaihtuvat joko hempeisiin, tai joillakin rohkeammilla jopa kirkkaisiin väreihin. Pastellinsävyiset housut ovat aina kauniita.

Näiden asukokonaisuuksien luksustuotteiksi valikoituivat laukut. Nuoremmalle reppu kesän(kin) rientoihin ja aikuiselle crossbody, jotta kädet saadaan vapaiksi. Popoina toimivat aina niin ihanat ballerinat – niillä ei voi koskaan mennä vikaan!

Tässä sitä vaan haaveillaan ja kirjoitetaan postausta inspiroivista vaatteista. Sanoista tekoihin ja kauppaan mars 🙂

Mikä on teidän The Vaate tänä keväänä? Joko on ostokset tehty?

Äiti: Trenssi, housut, laukku, kengät.
Tytär: Trenssi, housut, laukku, kengät.

 

Inspirational Spring Outfits

First of all I want to thank all of you who participated to the draw of the Yepzon One GPS-tracker. The giveaway was a huge success by reaching out over 25 000 people in one week. The lucky winner is (Johanna M.) and she has been contacted personally.

And now to the point:

It is sooooo cute when mothers and daughters dressed alike. It does not have to be like the exactly same outfit, the minor details are important. Like I prefer, most of the outfits are priced humane and there are only one luxury piece in a set.

The spring weather here in Finland can be well, whatever, that´s why the coat is needed. The trench coat is a safe bet. Wearing it you always look sharp and no one knows that you are wearing your pyjamas under it…

Warmer weather makes people lose their black knitwear and they start to use more softer colour – and colour itself! These pastel trousers scream for springtime.

The bags are the luxury product of these outfits. You can’t go wrong with Burberry. The little one has a backbag and mother a crossbody so that you do not have to hold anything in your hands. Spring + ballerinas = right thing to do!

Here I sit and write a post about inspirational outfits while I should be in the stores and buy them..! Off I go – and you should too if you have not shop the spring clothes yet!

What is The Garment that is the must for you in this spring?

Saatat pitää myös

4 kommenttia

  1. Ihanat nuo ballerinat, ehkä pakko hankkia itselle. Ja, muutenkin ihana kooste. Täällä ei vielä ole äiti ehtinyt ostoksille, lapset kyllä on vaatetettu (hankittu)kevääksi.

    1. Niinhän se aina menee, että lapsilla on uudet vaatteet, lelut ja kaikki, kun äiti vasta miettii mitä itse tarvitsee 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *