Hauskaa Vappua!

Hauskaa Vappua__Westend Mum

Potkaisimme vappujuhlinnan käyntiin jo eilen. Koristelimme kodin serpentiineillä ja ilmapalloilla. Ruokana oli perinteiset nakit ja perunasalaatti, mutta uudessa muodossa: Hodarina! Jälkiruoaksi tippaleipää ja donitseja. Nam, oli hyvää  🙂

Vapputunnelmista huolimatta sää ihmetytti – jälleen. Tämä kevät on ollut hyvin erikoinen, kylmine ja erityisesti lumisine päivineen. Eilinen ei ollut poikkeus. Meinasin ensin ottaa kuvat niin, ettei talvinen maisema näy, mutta totesin, että mennään sillä mitä on. Eli oikeasti, herkut kastuivat lumisateessa, mutta onpahan ainakin grillikausi nyt avattu!

Olen jaksanut olla hyvillä mielin talvisesta keväästä huolimatta – itse asiassa se on ollut mielestäni aika mielenkiintoista – mutta illalla tapahtui seuraavaa. Oli vappu, satoi lunta ja minä istuin sohvalla kiskomassa punkkia irti ihostani. Kyllä, PUNKKIA! Tämä on jo väärin.

Siitäkin huolimatta: Hauskaa Vappua kaikille!

Ja muistakaa ne punkkitarkastukset sekä rokotteet, lumesta huolimatta…

 

Happy Vappu!

We started the Vappu fest yesterday and got the party started by decorating the house with streamer and balloons. The traditional Vappu food got a face-lift and the normal sausage and potato salad was made to a hot dog. The dessert was the same old same old (but so good) tippaleipä and donuts.

The weather in Finland can be what ever in this time of the year, but snowing is quite rare. That is what has happened a lot in this spring. Yesterday was no exception. Either way the barbeque season has been opened!

Many of us have been a little bit annoyed because of the weather, but I have seen it mostly of as an interesting phenomenon. That was until yesterday evening when the following happened. It was springtime and Vappu, it was snowing and I sat inside taking the tick out of my skin. Yes, a TICK! This is so wrong.

Besides that: Happy Vappu everyone!

And remember those tick inspections as well as the vaccine – regardless of the snowing…

Saatat pitää myös

2 kommenttia

    1. Muutoin meni kyllä ihan kivasti 🙂 Toivottavasti myös teillä! Ja toivottavasti ei tule hullua punkkikesää…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *