Kotieläinpiha tuli Westendiin

Kotielaintila tuli Westendiin_Lammas_Westend Mum

Hembölen kiertävä kotieläinpiha saapui Westendiin loppuviikolla. Mukana heillä oli kaikkea mahdollista pupuista possuun. Kaikki paikalla olleet lapset olivat innoissaan. Pupujen aitauksiin sai mennä silittämään, hevosta sai ruokkia ja lampaita paijata.

Viereisen päiväkodin ja koulun lapset tulivat kaikki vuorollaan ihastelemaan eläimiä. Myös paikalle sattumalta löytäneet muut paikalliset lapset (ja aikuiset!) pysähtyivät rapsuttelemaan.

Vaikka nähtävillä oli ns. kaupunkilaislapsille erikoisempaakin eläintä, huvittavaa oli, että koira sai eniten huomiota. Se vaan taitaa olla niin tuttu ja turvallinen eläin, että jokainen halusi käydä silittämässä sitä. Olihan se söpö, istuessaan siinä heinäkasan päällä kuin kuningas.

Tällaiset pienet paikalliset tapahtumat ovat aivan ihania. Kiva että vastaavanlaisia kiertäviä kotieläintiloja on olemassa!

Lopputulos oli, että meille täytyy kuulemma hankkia pupuja, koira, hevosia ja sika. Ahaa… 😉

Lasten kiinnostus eläinten hoitoa kohtaan siis kasvoi. Tulikin mieleen, että kesällä voisi mennä vierailemaan jollekin maatilalle. Osaatteko suositella jotain sellaista kotieläintilaa, jolle saisi mennä vierailemaan?

 

The Animals came to Westend

The animal farm called Hembölen Kotieläinpiha came to Westend for an afternoon. There were different kinds of animals to see, from big to bunny.

All the local children were exited and they want to pet the animals. Funny thing was that the dog was the most liked one – maybe because it is so familiar and safe.

These kinds of local events are so much fun!

Saatat pitää myös

8 kommenttia

  1. Kotieläimet on kyllä suloisia♥ Meillekin pitäisi aina lasten mielestä hommata ties mitä lajikkeita, mutta onneksi näin maalta löytyy aina paikkoja joissa käydä niitä ihastelemassa ilman hoitovastuuta 😀

  2. Vihdissä on kiva paikka nimeltä Hennolan kotieläinpiha. Olen käynyt siellä pari kertaa meidän lasten kanssa kun he olivat vähän pienempiä. Siellä on vaikka mitä eläimiä, kahvila ja kivat leikkipaikat lapsille. Meidän lapset ainakin tykkäsivät kovasti. Sinne voi myös halutessaan ottaa omat eväät mukaan ja nautiskella maaseudun eläimistä koko päivän.

    1. Kävin heti katsastamassa heidän nettisivunsa. Ihana paikka! Ja heidän kotileipomossaan myydään jauhoja, jotka on jauhettu oman pellon viljoista..! Mahtava vinkki, kiitos. Menee kesän to do -listalle 🙂

  3. Ihana! Me ollaan kans viime kesänä käyty pojan kanssa kotieläintarhassa, ja hän piti eläimistä valtavasti! Niin söpöjä nuo puput ja possut! Täytyy varmaan ottaa jokakesäiseksi tavaksi 🙂

    1. Niinpä! On myös tosi kiva, että eläimiä saa silittää tällaisissa paikoissa, verrattuna esim. eläintarhoihin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *