Lasten Kaupunkitakki

Trenssi_Westend Mum

Pihalla ja menossa lapset tarvitsevat päällensä kunnolliset ja kestävät ulkovaatteet. Nättejähän nekin ovat, mutta silti meille ostetaan aina ”kaupunkitakit”, juhlavampia menoja varten.

Huomasin jo aiemmin, että Zaralla on lasten trenssejä. Olin kuitenkin liian hidas, joten sopivat koot olivat menneet – tai niin ainakin luulin. Olin sopinut lounastapaamisen kaverin kanssa, joten päätin katsastaa Aleksin Zaran tarjonnan. Ja sieltähän ne löytyivät. Nyt on meillä naisväellä trenssit, seuraavaksi etsitäänkin sitten miesväen kaupunkitakit.

Onko teillä erikseen piha- ja kaupunkitakit? Millaiset ne tämän kesän ”paremmat” vermeet ovat?

 

The City Jackets for Children

By the term city jacket I mean jackets, which are not used while playing outside. They are the ones, which the children wear when we go to the city or somewhere else place with a “dress code”.

I found the jackets from Zara. Now we have trench coats for all us ladies. Next step is to find something to the men of the house.

What kind of city jackets you have for the children?

Saatat pitää myös

4 kommenttia

  1. Ihanaa kun saat samistella tyttäresi kanssa. <3 Meillä on vaatteet kouluun ja sitten kaupungille. Tosin pojilla nuo kaupunkitakit tänä vuonna on POPin softselltakit. Vuosienmittaan huomannut, että kaupunkitakinkin on pidettävä vettä ja tuulta. 🙂 Viime vuonna ostin mielestäni ihanat tikkitakit ja ne kun imivät veden kuin sienet, niin ja kangas oli niin heikkoa että repesivät heti. Harmitti ihan älyttömästi kun eivät olleet mitkään edullisimatkaan. Joten, tänä vuonna mennään käytännöllisyys edellä. 🙂

    1. Niinpä! Näillä säillä näiden ”kevättakkien” tulisi pitää myös pakkasta ja lunta ;D Joten tosiaan, siistin ulkonäön lisäksi kaupunkitakkien täytyy olla käytännölliset. Harmitus revenneitä takkeja..!

  2. Meillä on kans eri vaatteet pihalla leikkimiseen ja kaupungille/kauppareissulle/kyläilyyn. Ulkoleikeissä on haalarit, ne on kaksivuotiaalle vauhtiveikolle kätevät. Kauppaan on helppo heittää päälle vähän tyylikkäämpi takki. Tosin se takkikin on sen verran käytännöllinen, että hylkii vähän vettä 🙂

    1. Täällä päin ei tosiaan voi ostaa järin mitään ulkovaatetta ”vain” ulkokuosin perusteella, sillä kaupunkitakkien tulee soveltua ainakin kolmeen eri vuodenaikaan. Kovat vaatimukset 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *