3 x Kodinsisustus: Peililasit

Kodinsisustus_Peililasit_Peili_Westend Mum

Erilaisilla peileillä ja peililasisilla pinnoilla saa tuotua sisustukseen vähän glamouria. Peilipinnat samalla myös luonnollisesti luovat illuusion isommasta tilasta.

Pidän näistä valoakin lisäävistä sisustuselementeistä, vaikkei niiden käyttö lapsiperheissä ole täysin ongelmatonta. Pienet sormet kun niin mielellään käyvät käpälöimässä peilipintoja, taaperoiden suukottaessa tai nuollessa omaa peilikuvaansa. Laiskojen siivoojien harmiksi peilipinnat ovat armottomat myös pölyn kanssa, sillä laskeutunut pöly näkyy oikein hienosti peilipinnan päällä.

Näistä seikoista huolimatta meillä käytetään peilipintoja sisustuksessa. Tässä kolme esimerkkiä:

1. Ihan ensimmäisenä peilit (pääkuva). On seinäpeiliä, kokovartalopeiliä, meikkipeiliä ja koristepeiliä. Kun peilit asettaa oikeaan paikkaan, ne toistavat sisustuksen upeasti.

2. Nämä peililasiset säilytyslaatikot ovat ihania ja samalla myös oikeasti käytännöllisiä. Ne ovat kauniita jo itsessään, mutta kätkevät sisäänsä pikkuesineitä, kuten avaimia ja kolikoita. Hankkisin isompiakin peililasisia säilytysrasioita, jos vain joskus tulee vastaan.

3. Miksi asettaa tuikut, maljakot ja muut vastaavat esineet pelkälle pöytäpinnalle, kun asetelmasta saa tehtyä näyttävämmän, laittamalla väliin peililasisen alustan. Joku voisi katsoa turhakkeeksi, mutta ah, niin nätti!

Onko teillä käytetty peilipintoja sisustuksessa?

 

3 x Home Décor: Mirrors

Mirror glass at decoration gives the home style a little bit more glamour. At the same time they give an illusion of a bigger space.

The truth is that mirror glass décor is maybe not the most suitable for families with little children, who touches the mirror surfaces at the same time they lick it. Also they are not so forgiving for the lazy cleaners, because the dust can be seen so easily from the mirror glass surface.

Despite of these facts I do like these elements, which also brings more light to the room.

  1. Normal mirrors (main picture). We have many different kinds: wall mirrors, full-length mirrors, make up mirrors and decoration mirrors. When setting the mirror at the right place, it will like double the whole décor.
  2. These little storage boxes are same time beautiful as well as practical. They hold inside keys, coins and some little things. I would buy a bigger mirrored storage box instant if I would find it.
  3. Trays are a great ways to add some wow effect. When the candleholders or some other small things are put to the mirrored tray instead of a plain table, the décor seems to be more thinking through.

Do you use this kind of home décor elements?

Saatat pitää myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *