Äitienpäivä ravintola Cavernassa

Aitienpaiva ravintola Cavernassa_Caverna

Äitienpäivä alkoi perinteisesti rauhallisissa merkeissä. Aamiainen sänkyyn paketin ja itse tehtyjen korttien kanssa. Ihanat lapsoset olivat tehtailleen äidille oikein herkkuja! Mies ansaitsee myös kehut, kun oli mahdollistanut lasten ideat ja keksinyt mahtavan lahjan. Äitienpäivästä tekee erityisen ihanan se, että lapset ovat niin innoissaan juhlimassa tätä päivää.

Rauhallisen aamun jälkeen lähdimme ravintola Cavernaan, josta olimme varanneet pöydän isolle seurueellemme. Sellainen sukumme nykyään on, aika suuri porukka! Todella kiva juttu.

Olen kuullut kritiikkiä siitä, että Cavernan tarjonta on liian laaja (aina sushista pizzaan), jolloin mikään ruokalaji ei voi olla erityisen hyvää. Tämä vaara on sinänsä mahdollinen, jos ravintola ei ole ns. erikoistunut mihinkään. Voin kuitenkin suositella paikkaa. En tiedä, mitä esimerkiksi sushi-hifistelijä sanoisi ruoasta, mutta perustasoa odottava on ihan tyytyväinen.

Pidän paikan ideasta, erityisesti lasten kanssa. Tila on suuri ja täynnä mielenkiintoista nähtävää. Ruoat haetaan seisovasta pöydästä, jolloin lapset saavat valita haluamansa. On mahdollista myös valita itse raaka-aineita, jotka sitten paistetaan ja kiikutetaan pöytääsi. Juomat tilataan iPadin kautta ja lihavartaat tuodaan pöytäseurueelle ja leikataan paikanpäällä. Kaikki tämä toimii lasten kanssa hyvin. On kiva kun saa liikkua, eikä vain istua paikallaan koko ravintolailtaa.

Oli todella hauska äitienpäivä! Miten teillä meni?

 

Mothers Day at Restaurant Caverna

The day started peacefully as always. I got the breakfast, present and self made cards to the bed. The children have done me some delicious muffins and they were so happy and proud. The husband deserves a complement also by making possible to the children’s ideas – and for the fantastic present!

At the afternoon we went to the restaurant Caverna with the relatives. Our family is now a day quite big, so lovely!

The restaurant Caverna has had some critic about the fact that they serve too wide a range of different kind of food (from sushi to pizza). There is a possibility to fail, if the restaurant does everything instead of a few things good, but in this case it did not bother me.

I can recommend the restaurant Caverna, all thought the sushi foodies might not. The food is basic standard and it made us happy. The thing I mostly like in that restaurant is the whole point of it. The buffet where you can choose your own ingredient and the chef will make them for you, the meat rotisserie which was brought to the table, and the fact that the children did not have to just sit in the table and they were able to move and go around the place.

We had so beautiful Mothers Day! How about you?

Saatat pitää myös

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *