Hans Zimmer Live on Tour

Hans Zimmer Live on Tour_Westend Mum

Oli taas datenaten aika! Tällä kertaa menimme miehen kanssa Harwall Arenalle Hans Zimmerin Live on Tour -konserttiin. Tämä toinen toistaan upeampia elokuvamusiikkeja säveltävä taiteilija on tehnyt teoksia, joilla on suuri merkitys meille kahdelle.

Päätimme mennä syömään ennen konsertin alkua. No, Pasila nyt ei ole ehkä tunnettu kulinaristisena keitaana, joten vaihtoehtoja ei järin ollut. Päädyimme sitten kunnon luksusravintolaan, nimittäin Hartwall Arenan omaan ”ravintolaan”. Ruoaksi oli friteerattua kanaa. Kehut kuitenkin dipille, se oli hyvää.

Me olimme odottaneet tätä tapahtumaa kauan. Konsertti alkoi ensin tunnettujen elokuvien musiikkien esityksellä. Toisessa vaiheessa soitettiin uudelleensovitettuja versioita tutuista teoksista. Oli todella upea kokemus!

Oletko pistänyt merkille Hans Zimmerin musiikkia, esimerkiksi elokuvissa? Mitä pidät?

 

Hans Zimmer Live on Tour

It was date night time again! This time we went to the Hans Zimmer Live on Tour -concert to the Hartwall Arena. This master of movie music has made some pieces, which have a great meaning to us.

We decided to go to eat before the show. Hartwall Arena is located at the Pasila area of Helsinki – not the food mecca I ashore you. Finally we found our selves at the Hartwall Arenas own “restaurant”. Well, that was food.

Then the show started. It was amazing. It started with the music of the few famous movies and after that they played different versions of another movie music´s. The experience was wonderful!

Who is your favourite composer?

Saatat pitää myös

4 kommenttia

  1. Hans Zimmerin elokuvamusiikki on mahtavaa, esim. Da Vinci-koodin loppukohtauksen musiikista menee ihan kylmät väreet! Harmitti vähän (eli aika paljon), kun huomasimme tuon konsertin vasta siinä vaiheessa, kun kaikki liput olivat jo loppuunmyyty (me molemmat miehen kanssa fanitetaan Zimmerin musiikkia).

    1. Oli kyllä huikeaa. Voin rehellisesti sanoa, etten ole koskaan kuullut noin mahtavaa ja kaunista musiikkia. Sen toisen (kokeilevamman) osion kohdalla oli muutama ei-niin-maailman-paras kappale, mutta se ensimmäinen osio ja lopetus. Wau…

      Yksi juttu muuten, siellä selloa soitti nuori kiinalainen nainen, joka Zimmerin spiikkauksen mukaan oli musiikkialalla olevien vanhempien lapsena aloittanut soiton 3-vuotiaana. Tehnyt sitä 8 tuntia päivässä. No, kuinka hauskaa se on tuolloin mahtanut olla – siitä voidaan olla montaa mieltä – mutta taitoa hänellä nyt on. Täydellisen vaivattoman näköisesti ”soitteli” vaan, mutta niin huikeaa musiikkia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *