Maailman paras Pirtelö

Maailaman paras Pirtelo_Westend Mum

Lapset rakastavat pirtelöä (hahaa, kyllä minäkin niistä nautin). Erityisen hauskaa lapsista on niiden koristelu. Tämä on kokonaisuutena (näin vaatimattomasti sanottuna) maailman paras pirtelö.

Ensin kastoin lasin sulatettuun valkosuklaaseen (huomioi, että sitä valuu myös lasin sisäpuolelle), jonka jälkeen se koristeltiin nonparelleilla. Laitoin lasin jääkaappiin kovettumaan.

Valmistin pirtelön tehosekoittamalla (tehokkuuden nimissä yritin yhdistää sanat sekoittaa ja tehosekoitin, mutta kielemme tuskin tuntee ko. sanaa…) maidon ja jäätelön sopivan juoksevaksi ja kaadoin pirtelön lasiin.

Tämän jälkeen kaivetaan sisäinen taiteilija esille ja koristellaan pirtelöt loppuun. Kaikkea mahdollista kermavaahdosta vaahtokarkkeihin ja hattaraan käyvät koristeluista – mitä vain kaapista sattuu löytymään. Sen jälkeen vain nauttimaan tämä tuhti pirtelöannos.

Hyvää oli, mutta eihän näitä voi itsekään juoda kuin aivan satunnaisesti / kerran kaudessa. Sen verran tuhtia kerma-suklaa-sokeri-mössöä tämä oli. Oli kuitenkin hyvää – sanoinko sen jo..?

Onko pirtelö teidän perheenne jokakesäinen juttu vai millä herkuttelette? Ethän vastaa ”porkkanoilla” ja syvennä huonoa omaatuntoa entisestään…

 

The Best Milk Shake Ever

The children love a good milk shake – like I did not… Especially fun it is for the children to decorate the shakes. Like I may humbly say, this is the best milk shake ever.

At first I dipped the glass at the melted white chocolate (I also let it go inside) and decorated the glass with some sprinkles. Then I put the glass into a freezer to cool down.

I made the milk shake (mix together milk and ice cream) and pour it into the glass. Then I added some whipped cream and decorated the top with sprinkles. You could also use cotton candy, marshmallows, what ever you have in your cabins.

These milk shakes were so good – it is okay to eat this like once in a season, right?

Is the milk shakes your family favourites or in what do you treat yourselves? Please, do not answer “with carrots” – I am feeling guilty already for drinking this sugar drink…

Saatat pitää myös

6 kommenttia

    1. Sain inspiraation tähän siitä sinun kuolan valumista aiheuttaneesta keksipirtelöstäsi. Eihän näitä voi vastustaa 😉

  1. Nam, pirtelöt on hyviä! Kesällä kuuluu kyllä herkutella myös ihan kunnon herkuilla, vaikka ei ne juuri kasvimaalta nostetut porkkanatkaan pahoja ole 😀

  2. Oih, näyttää niin hyvältä! <3 Joskus pitäisi tehdä tällaisia herkkuja. Huijaan vaan lapsia vetelemään terveyssmoothieita. Ehkä kesälomalla palkitsisin heitä tällaisella 🙂

    1. Tai sitten jätät heidät siihen käsitykseen, että ne teidän terveyssoothiet ovat näitä muiden juomia ”herkkupirtelöitä”. Hyvähän se tilanne on, jos kerran tykkäävät! Kyllä he sitten aikuisena oppivat, että olisi sen pirtelön voinut tehdä jäätelöstäkin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *