Erilainen tapa antaa Rahaa Lahjaksi

Erilainen tapa antaa Rahaa Lahjaksi_Westend Mum

Kesän juhlat lähestyvät ja moni miettii, mitä antaisi lahjaksi valmistuvalle, ylioppilaalle, konfirmoitavalle, tai vaikkapa hääparille.

Erilaiset korut, hopeatuotteet ja astiastot ovat kestosuosikkeja, mutta toisinaan ihan puhdas raha miellyttäisi lahjansaajaa eniten. Rahan antaminen saattaa toisista tuntua tökeröltä, eikä sen antamiselle aina keksi kivaa tapaa. Usein tilisiirto on helpoin ja järkevin, mutta kovin karu. Lahjashekki oli aikoinaan hyvä idea, mutta kun nykyään pankit veloittavat pelkästä pikkusormen nostamisesta niin paljon, ei shekin hankkiminen ole enää järkevää. Käteinen kirjekuoressa voi myös tuntua aika tylsältä.

Jos mietitte rahalahjaa nuorelle, kokeilkaas tätä. Ilmapallon sisälle sullotut setelit ovat ainakin hauska ja erilainen idea! Ainakin Juhlamaailmasta saa erikoispalloja, joiden suuaukko on normaalia isompi ja sitä voi venyttää niin, että koristeet ja setelit saa tungettua pallon sisälle. Täysin riskitön tämä lahja ei ole, joten pidähän pallosta kovaa kiinni tuulessa…

Onko teillä paljon kesäjuhlia tiedossa tänä vuonna?

 

A Different Way to give Money for a Present

It is summer time and that brings different parties with it, like graduations, confirmations and weddings.

Jewellery, silver products and fine china are great gift ideas but sometimes the gift recipient wants to have just some money. Some people feel money giving as inappropriate and do not know what is a proper and best way for giving money as a gift.

Usually the wire transfer is the easiest and most reasonable way but it is to cold way of giving a present to some body. The gift check was a great way back in the days, but now a days the banks have so high service charges that there is no point to use the checks. And the plain cash is quite harsh way.

If you are wondering how to give a money gift for a young person, try this! The beautiful balloon filled with cash is unusual but a fun way! It is not complete risk free, so remember to hold the balloons tight while being outside…

Do you have many summer parties ahead of you this year?

Saatat pitää myös

2 kommenttia

  1. Hauska idea! Tuo idea olisi tarvinnut olla käytössä pari viikkoa sitten kun kummipojan synttäreillä oltiin. Pieni merirosvo kun oli saanut toivomansa aarrearkun lahjaksi ja sinne täytettä keräsi. 🙂

    Meillä on useammat häät tulevana kesänä ja jokainen pari on toivonut rahaa lahjaksi. Itse vaan vierastan rahan antamista, haluaisin antaa jonkin pysyvän muiston. Toki ymmärrän että kaikilla on jo kaikkea, mutta silti. Olemmekin hieman kallistumassa ns taidelahjan suuntaan. Eli, lahjakortti keramiikkataiteilijalle, saapi pari itse valita lahjansa. Varsinkin kun parit ovat ihastelleet meidän muutamaa keramiikkatyötä (hää- ja syntymäpäivälahjoja). Katsotaan mihin päädymme!

    1. Mielestäni rahalahja on helpompi antaa itseään nuoremmalle, esim. juuri kummilapselle. Omalle kaverille tms. rahan ojentaminen on vähän outoa. Se on kuitenkin totta, että aikuisilla on jo ”kaikkea”, jolloin se Iittalan vaasikin on jo liikaa.

      Tuo taidelahjakortti on kiva idea! Saavat sitten valita oman maun mukaisen muiston 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *