K-Citymarketin Ruokaverkkokauppa Helpompaan Arkeen + ARVONTA 400 eurolla! (päättynyt)

K_Citymarketin Ruokaverkkokauppa Helpompaan Arkeen_Westend Mum

Minä vihaan ruokakauppoja. Huolellisesta suunnittelusta huolimatta unohdan aina jonkun tuotteen ja saan juosta jalkapallokentän kokoisen hallin toiseen päähän uudestaan. Kaupoissa myös tuppaa olemaan muita ihmisiä – ja sehän ei ole koskaan kivaa, kun on ”kiire”.

Olen tietoinen rajoittuneisuudestani ja sen takia päätin kerran siedättää itseäni. Menin sellaiselle Älä hättäile -kassalle, missä kuuluu olla napisematta, ja antaa edessä olevan mummon jutella ummet ja lammet kassaneidin kanssa. Kestin kolme minuuttia, sitten totesin, että perinteinen fast lane on minua varten.

Negatiivisuuteeni on selkeä syy, nimitäin aika. Kun aika on rajallinen, se tulee käyttää mahdollisimman järkevästi. Tähän on vain ja ainoastaan yksi vastaus: Ruokaverkkokauppa, ison marketin valikoimalla ja kotiinkuljetuksella.

Olen käyttänyt Citymarketin ruokaverkkokauppaa jo hyvän aikaa ja olen todella tyytyväinen. Kotikauppa määräytyy asuinalueen perusteella (meillä se on Citymarket Iso Omena), joten olemme siis aina saman kaupan asiakkaita ja tuotteemme tulevat sieltä.

Joka viikko teen puutelistan kodin tarvikkeista ja ruoasta, suunnittelen suuntaa antavasti seuraavan viikon ruoat ja menen Citymarketin ruokaverkkokauppaan. Moni listallani oleva tuote on viikosta toiseen sama (vaipat, maidot, talouspaperi yms.), joten säästyäkseni turhalta näppäilyltä, kopioin vanhan listani ostohistoriani-sivulta. Sitten vain klik-klik loput ostokset listalle ja tilaus sisään.

Perheellisenä tarvitsemme laajan valikoiman tuotteita, jotka saamme nyt yhdellä kertaa yhdestä paikasta. Kaikki mahdollinen, mitä tarvitsemme talouden pyörittämiseen, löytyy ruokaverkkokaupasta. Jos jokin tietty tuote ei löydy haulla, mutta epäilen marketin pitävän sitä valikoimissaan, lisään tilaukseni viestikenttään tuotteen tiedot ja pyydän ottamaan mukaan tilaukseen. Aina on mennyt oikein.

Kotiinkuljetusaikoja on paljon ja ne on inhimillisissä jaksoissa. En suostuisi istumaan kotona passissa monia tunteja, odottaen milloin ruoat mahtavat tulla. Citymarketin aikaikkunat ovat kuitenkin lyhyitä ja niitä tarjotaan aamusta iltaan – on siis täysin sovitettavissa jokaisen työpäivään. Tuotteet ovat aina hyvin pakattu, tilaukset oikein ja mahdolliset puuttuvan tuotteen toiseen vastaavaan korvaamiset (jos olet sallinut tämän tilauksessasi) fiksusti korvattu. Kotiinkuljetus tapahtuu aina ajallaan ja tuotteet kannetaan kirjaimellisesti sisälle saakka. Maksu on tietysti helppoa, kun heillä on laitteet ja vehkeet.

Epäilijöiden suusta kuulee useimmiten kommentin, että ruokaverkkokaupasta tuodaan ne vanhimmat ja huonoimmat salaatit ja hedelmät, tai maidot lähetetään asiakkaalle huonolla päiväyksellä. No ihan ensinnäkin, sehän olisi vain huonoa bisnestä, eikös? Pelko on myös täysin aiheettomaksi todistettu. Elintarvikkeet, myös ne tuoretuotteet, ovat olleet laadukkaita – aina.

Olen nipo tarkka tietyissä asioissa, enkä suostu maksamaan käsiin homehtuvista elintarvikkeista kerta toisensa jälkeen. Kun tilaan viikon ostokset kerrallaan, jokaisen tuotteen päiväys (kyllä, jokaisen, paitsi tietysti tuoretuotteiden) kestää viikon, seuraavaan tilauspäivääni saakka. Tähän muuten vinkiksi, että kannattaa ottaa huomioon kaupan sykli, eli milloin he saavat varaston täyteen tuoretta tuotetta ja tilata sen mukaan.

Hinnat ruokaverkkokaupassa on samat kuin itse myymälässä. Vain kotiinkuljetus maksaa, mutta ei sekään paljoa. Vai mitä mieltä olette, onko 9,90 € hyvä hinta ajasta johonkin mukavampaan? Puhumattakaan siitä, että säästyy niiden ruokakassien kiskomiselta kotiin… Meidän perheessämme ei enää käydä kaupassa, kuin maksimissaan ostamassa tuore leipä tai lisää maito lähikaupasta. Voitteko kuvitella, ihanaa!

Kumpaan kuppikuntaan kuulut, toimisiko Cittarin ruokaverkkokauppa sinulle vai nautitko kaupan hyllyjen välissä pyörimisestä? Kysy ihmeessä, jos jokin ruokaverkkokaupan toiminnassa ja käytössä mietityttää, Rouva Tietotoimisto täältä vastaa sitten.

ARVONTA! Ilokseni saan julistaa arvonnan, jossa palkintona on 2 kpl K-lahjakorttia, kumpikin arvoltaan 200 euroa. Ne eivät kuitenkaan käy itse ruokaverkkokauppaan, joten voittajat joutuvat ihan itse lampsimaan myymälään – mutta 200 euroa taskunpohjalla se tuskin haittaa.

Arvonnan säännöt: Mene Westend Mumin Facebookkiin ja / tai Instagramiin ja kommentoi, mihin käyttäisit 200 euron lahjakortin, jos toinen niistä napsahtaisi sinulle!

Voit myös halutessasi Instassa tägätä kaverin mukaan ja Facen puolella jakaa postauksen. Arvonta-aika alkaa hep NYT ja päättyy to 22.6.2017 kello 23.59. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebookin yksityisviestillä tai Instagramin viestillä juuri ennen Juhannusjuhlia, eli pe 23.6. Voittajien etu- ja sukunimet julkaistaan sekä Westend Mumin että K-Citymarketin some-kanavissa.

Facebook tai Instagram eivät ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Yhteistyössä: K-Citymarket

The Wolds Best Thing Ever: Online Grocery Store + GIVEAWAY for 400 euros (for Finnish addresses)

I hate going to a grocery store. I always forget some item and I found my self running back to back the huge store. And the other people… Always in my way, where is my own line..?

The answer is online grocery store. My savior. I would not change it for anything. I have used the Citymarket online grocery store for a quite long now and I have to say it has been great. It is so easy and fast to use, I can find every item I need and if I do not find it, I ask them to add it into my order anyway – and well has they done that!

The delivery window is wide, from morning till down. The products are always at the top of their game, no bad apples there! All the food is in a good shape, long expiry date etc. They also pack the items so that they are easy just to pick up from the bag and put into the cabin. They do not make mistakes with orders, which are correct every time.

I do like to have my groceries delivered to my house. So time consuming. The price of this luxury is only 9,90 euros, which I am more than happy to pay.

Can you image that I do not have to go to the grocery store anymore, unless the milk has ended or we want to have newly baked bred. How fantastic!

How about you, do you use online grocery stores or are you those people who love to wonder around the shelves?

There is also giveaway for 400 euros, but sorry guys, it is for Finnish located addresses only.

Cooperation with: K-Citymarket

Saatat pitää myös

28 kommenttia

  1. Ehdottomasti kannattaa kokeilla! Ja tosiaan jos ostaa koko viikon ostokset yhdellä kertaa, tuo kuljetusmaksu jyvitty aika pieneksi. Käy ihmeessä osallistumassa! Kiva kun kommentoit ja hauskaa viikonloppua 🙂

  1. Ja nämä K-Lahjakortit käyvät monessa eri liikkeessä, joten jos ruokaa ei halua ostaa, niin kevätkotia sisustamaan vaan 😀 Muista mennä myös Faceen 😉

 1. Mukava arvonta! Itse en ole kauppakassi palveluita vielä käyttänyt. Mutta, ajatuksena on ollut kokeilla, kovasti kehutaan palvelua. Niin, ja ruokaraha on aina tarpeen. Varsinkin nyt kun koulut loppuu, niin ruokaa menee enemmän. Kasvavat varhaisteinit syövät aika runsaita määriä! 🙂

  1. Parilla satasella saa jo ihan kivasti ruokaa arkeen! Tai sitten jotain super luksusta syötäväksi juhannusjuhlaan 🙂

 2. En ole vielä tuota palvelua käyttänyt, mutta mielessä se on ollut. Ehkä testaan sitä nyt kesällä 🙂

  Mukana mukavassa arvonnassa sekä instassa että täällä 🙂 Seurailen myös facessa.

  1. Kesä on loistava ajankohta testata. Vedät lonkkaa kotona ja annat muiden kantaa ruokakassit 😉 Kiva kun osallistuit!

  1. Isot marketit ovat tosiaan siitä kivoja, että niistä saa kaikkea mahdollista ruoan lisäksi 🙂

 3. Aivan huikean hieno arvonta! Itse en ole kauppakassipalvelua käyttänyt. Mutta bonusminiäni kautta se on hyvinkin tuttu. Hän tilailee tasaisin väliajoin ruokaverkkokaupasta ja on tyytyväinen palveluun.
  Mukana hienossa arvonnassa. Juhannustarjoiluun menisi ainakin iso osa voitosta.
  Seuraan sinua instagramissa. En muista seuraanko fb:ssa, käyn kurkkaamassa ja alan seurata, mikäli en vielä seuraa.
  Ihanaa viikonloppua!

  1. Hyvä että palvelu on toiminut bonusminiälläkin 🙂 Lahjakortilla saisi mahtavat tarjoilut juhannusjuhliin! Ihanaa viikonloppua sinullekin!

  1. Toivottavasti laajentavat tätä palvelua! Osallistu kuitenkin arvontoihin, ne käyvät vaikka missä kaupoissa 🙂

 4. Itse kokeilin K-Citymarketin verkkokauppaa tällä viikolla ensimmäistä kertaa. Valitettavasti toimitetut tuoretuotteet olivat todella huonoilla päiväyksillä, esim 12kpl ruispaloilla oli vain 2 päivää parasta ennen päiväykseen – lupaus tuoreudesta ei valitettavasti toteutunut meijerituotteiden osaltakaan.

  Kauppahalli24 on tuoreudessaan omaa luokkaansa, ja kun Citymarketin asiakaspalvelukaan ei vastannut asialliseen reklamaatiooni niin verkkokaupan ensimmäinen kerta taisi jäädä myös viimeiseksi. En suosittele.

  1. Moi Ilkka ja kiitos kommentistasi!
   Todella harmi, ettei kokeilu ollut onnistunut. Jos oikein muistelen, heillä on kolmen päivän ”laatutakuu”, eli aika, jonka tuotteiden tulisi vähimmillään kestää.

   Se tuli vielä mieleen vinkiksi, että olen oppinut sen, että (ainakin Ompun) kauppa saa to-pe -akselilla varastot täyteen tuoretta tuotetta. Jos vaan haluat vielä antaa uuden mahdollisuuden, suosittelen kokeilemaan tilausta perjantaille. Silloin tuotteiden pitäisi olla juuri tulleita – näin ollen varmiten hyvillä päiväyksillä.

   Hauskaa viikonloppua!

 5. Meillä kyseessä oli Citymarket Itäkeskus, ja torstainen tilaus oli tosiaan hyvin heikoilla päiväyksillä. Heillä ei mainitsemaasi kolmen päivän ”laatutakuuta”.
  Kun vastauksena reklamaatiooni oli että toimittu oikein, tällä tavalla vähennetään hävikkiä, niin lopputuloksena on että jatkan tyytyväisenä ostoksia Kauppahalli24:stä. Siellä hinnat hieman korkeammat, mutta toimitettu aina tuoretta.

  1. Vai Itäkeskus vähentää hävikkiä lähettämällä kotiinkuljetuksella tuotteet huonoilla päiväyksillä? No huhheijaa… Kurja kuulla!

   Onneksi Iso Omppu toimii toisin..! Hyvä juttu, että olet kuitenkin löytänyt toimivan paikan, sillä ruoan verkkokauppa / kotiinkuljetus on mahtava idea!

 6. Toi kotiinkuljetusidea loistava …helposti helpottas arkee

  Ja pesueelle ostaisin ruokaa ja jottain kivaa kesäkotiin jos voittaisin

  1. Kotiinkuljetus on ehdottomasti helpotus kiireisen arjen keskellä. Samalla myös säästyy niiden kauppakassien kantamiselta, mikä tietysti mieletön plussa 😉

 7. Käyttäisin lahjakortin ruoka-ja muihin ostoksiin. Kauppakassipalvelua en ole käyttänyt, mutta sukulaiseni käyttää viikottain ja hyväksi havainnut

  1. Ehdottomasti kehotan kokeilemaan kotiinkuljetusta, jos se vain omalla alueella toimii. Helpottaa arkea 🙂

   Muistathan käydä osallistumassa arvontaan FB:ssä ja / tai Instassa.

   Hauskaa viikonloppua!

  1. Hei vaan! Arvonta käydään Westend Mumin Facebookissa ja / tai Instagramissa. Jos kommentoit sinne, pääset mukaan arvontaan. Hauskaa päivää!

  1. Oi, kuulostaa ihanalta! Muista käydä osallistumassa Facessa tai Instassa, jotta kommentti pääsee mukaan arvontaan 🙂

 8. Toi kotiinkuljetuspalvelu on kyllä loistava. Toivottavasti Cittarin palvelu joskus tänne Kuopioonkin. Olisi tosiaan näppärä hoitaa sitä kautta kaikki pakolliset hankinnat. Lahjakortti taitaisi kulua ihan arjen hankintoihin. Toki jotain spessumpaakin joukkoon mahtuisi.

  1. On tosiaan näppärä keino, säästää aikaa kovasti. Toivottavasti osoittautuu todella kannattavaksi toiminnaksi ja laajentuu ympäri Suomen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *