Omin käsin Kokattu: Tikka Masala ja Naanleipä

Tikka Masala_Westend Mum

Viikonloppu tuli ja meni – miten se aina menee ohitse niin nopeasti..! Aika kului pääosin arkisissa askareissa, mutta toisaalta se on ihan kivaa, kun ei ollut kiire minnekään ja oltiin vain yhdessä perheen kanssa.

Viikonlopun aikana päätimme tehdä koko perhe yhdessä Tikka Masalaa ja Naanleipiä. Mistään innovaatiopurskeesta ei ollut kyse, vaan ruokaa laitettiin muiden hyviksi todettujen reseptien mukaan ja hippasen oikoen, valmiskastiketta tuunaten.

Lopputulos oli herkullinen annos, joskaan ei kieltämättä ihan samaa tasoa, kuin ravintoloissa saa eteensä. Lapset kuitenkin nauttivat saadessaan leipoa Naanleipiä ja olihan se kivaa tehdä yhdessä ruokaa.

Laitatteko te paljon ruokaa yhdessä vai onko se vain pakollinen paha, jonka joku hoitaa äkkiä alta pois?

Olettehan muuten muistaneet käydä osallistumassa Westend Mumin ja K-Citymarketin arvontaan, jossa voi voittaa 2 x 200 euron K-Lahjakortin? Sillä summalla saisi jo muutaman aterian ainekset!

 

Made by Own Hands: Tikka Masala ja Naan Bread

The weekend came and went so fast again! We did not do anything extraordinary, normal family stuff.

We did cook together as a family. Okay, the whole thing was not made by our own hands because we used the tin sauce – but we did tune it! The Naan break was made by us and it was quite fun.

Although the result maybe was not a fine restaurant quality it was still very good. It was so nice to be able to made food together and in cooperation with the children.

How about you, do you make dinners together or is it the thing that you just want to have over with so you do it by your self as fast as it is possible?

Saatat pitää myös

2 kommenttia

  1. Kiitos vinkkauksesta, tätä meillä kokeillaankin!
    Meillä tehdään yhdessä ruokaa, samalla tulee käytyä päivän tekemisiä läpi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *