Kesän kunniaksi uudet Korkokengät

Kesan kunniaksi uudet Korkokengat_Westend Mum

Olin käymässä kaupoissa, ihan vain suorittamassa tylsiä asioita, kun huomasin nämä korkokengät ikkunassa. Kengät suorastaan kutsuivat nimeäni, joten koska katsoin ansainneeni palkinnon tehokkuudestani ja ahkeruudestani (haahaa…), piipahdin liikkeeseen sisälle. Sujautin popot jalkoihini ja vau, nilkan asento oli upea! Koroilla on korkeutta aika paljon ja kengän muoto on sellainen, että se saa jalan näyttämään sirolta.

Korkokengät ovat merkiltään ”ei-mikään”, joten hinnaltaan olivat hurjat 45 euroa. Pakkohan ne oli ostaa..!

Nyt sitten odotellaan parempia säitä, sillä eivät nämä kestä mitään singing in the rain -meininkiä. Taidan taas siirtää pihan ruokailutilan laittamista, niin eiköhän sillä saada se aurinko paistamaan ja pistämään vauhtia laiskimukseen. Eilinen oli kaunis päivä, niitä lisää!

Oletteko te kovia tekemään heräteostoksia vai pysyttekö aina tiukkana? Ja muuten, ostatteko enää paljoakaan vaatteita itsellenne, vai ovatko lähes kaikki hankitut vaatteet lapsille?

Muista mennä osallistumaan 2 x 200 euron K-Lahjakortin arvontaan!

 

Welcome Summer: New Shoes

I was out doing some boring chores when I saw these high heels at the shop window. They were calling my name so I thought that I have deserved a little prize for my hard work and efficiency (haha…). So into the store I went and tried the shoes on and wow, the position of the ankle was beautiful. The shoes shape flattered the ankles and made them look slim.

The brand of the shoes was “no-name” so the price was whopping 45 euros. So I had to buy them – you understand!

No I am waiting for the summer weather to come so I could walk the shoes, because they are not made for the singing in the rain -moments. I guess that I am going to postpone the cleaning the outdoor dining area – that will definitely make the sun to came out and give a boost for the lazy lady. Yesterday was a beautiful day. Please, more of those!

Do you make lots of impulse buying’s or are you always very accurate? And by the way, do you even shop for your self anymore or do you find only children cloths from the bags?

Saatat pitää myös

4 kommenttia

  1. Oma shoppailu on kyllä vähentynyt hurjasti lapsen myötä! Yritän silti muistaa panostaa myös itseeni(fyysisesti ja henkisesti), se on tärkeää.

    Nykyään teen melko vähän heräteostoksia. Joskus, jos näen hyvän alennuksen, niin saatan ostaa miettimättä pidempään, tarvitsenko vaatetta/tuotetta.

    1. Niin se monella äidillä menee, että lapsen myötä sitä ei itselleen osta enää niin paljon. Kuten sanoit, itseensä panostaminen on kuitenkin tärkeää, joten kannattaa välillä hemmotella itseäänkin 🙂

  2. Aiemmin tein heräteostoksia aika paljon, liikaa. Nykyään olen hyvinkin tarkka ja suunnitelmallinen, välillä jopa hieman ärsyttävänkin suunnitelmallinen. Ehkä suurperhe opettanut tähän, pakko miettiä menoja tarkemmin.
    Kauniilta korkkarisi näyttävät ja kyllä välillä saa itsensä palkita! 🙂

    1. Heräteostoksissa on se huono puoli, että ne saattavat (liian lyhyen miettimisajan takia) osoittautua huonoiksi ja jäävät kaapin uumeniin. Siksi siis tarkkuus ja suunnitelmallisuus ovat hyviä ominaisuuksia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *