#Täyttis

Tayttis_Westend Mum

Olen jo kauan miettinyt Kitchen Aid -yleiskoneen hankintaa. Kone on kuulemma laadukas – ja onhan se kauniskin. Ihan paras se olisi helmiäisenä ja läpinäkyvällä lasikulholla, mutta Suomessa en ole nähnyt tuota läpinäkyvää lasikulhoa, vain mattapintaisen.

Nyt huomasin kisan, jossa voi voittaa Kitchen Aid Artesan -yleiskoneen ja päärin osallistua. Itse pohjan tein tavallisen kääretorttureseptin mukaan. Täytettä varten ostin Täyttiksen mustikanmakuisena ja lisäsin siihen kermavaahtoa. Kun pääsin koristeluihin, iski tenkkapoo. Idea kääretortun leipomisesta oli tullut hetken mielijohteesta, joten en ollut ostanut koristeluun sopivia juttuja. Entuudestaan löytyi vain sinistä elintarvikeväriä ja sinisiä nonparelleja. Frozen tulee jo tällä äidillä korvista ulos, joten en halunnut sen aiheista koristelua. Eipä siinä sitten muuta tullut mieleen, kuin Suomi 100 -juhlavuosi. Eli söimme sitten Isänmaallista kääretorttua, kesäkuussa.

Nyt menenkin lisäämään tämän kuvan Instaan, jotta olen mukana kisassa. Meinaatteko osallistua?

Muistithan jo käydä osallistumassa toiseen kisaan, nimittäin Westend Mumin ja K-Citymarketin järjestämään, jossa voit voittaa 2 x 200 euron K-Lahjakorttia?

 

I have always wanted to have the Kitchen Aid -mixer because I have heard only good things about it – and hey, it is beautiful. The best of all the colours is pearl with the glass bowl. The problem is that we do not have those bowls here in Finland, only the matte finish.

I noticed this competition, where you can win this Kitchen Aid Artisan –mixer and decided to participate. I made the base of the Swiss roll with the normal recipe. To the filling I used blueberry flavoured Täyttis as well as whipped cream. When it came the time to decorate the Swiss roll I had to stop and think for a moment. The idea to bake did come so suddenly that I did not have all of the ingredients to decorate the Swiss roll nicely. Only thing that we had in the cabin was blue food colour and blue nonpareil. I have had enough about the Frozen theme so not that thank you. The only idea that came into my mind was this Finnish 100 Anniversary so… Although our national day is in December, we ate this patriotic Swiss roll at June.

Now I have to go to the Westend Mum Instagram so that I am in the competition. Are you going to participate?

Saatat pitää myös

4 kommenttia

  1. Isänmaallinen kääretorttu näyttää oikein hyvältä. Itse olen todella huono leipomaan täytekakkuja, aina tulee liian kuivaa. 🙂
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *