Hetken verran Omaa aikaa

Hetken verran Omaa aikaa_Westend Mum

Nyt on ollut sen verran kiirusta ja älyttömän pitkä to do -lista – joka ei myöskään tunnu tekemällä lyhenevän – että kaipasin pienen hetken omaa rauhaa. Kuten kuvasta näkyy, tällä lailla vietin sunnuntain aamupäivän, sängyllä loikoillen (yksin ja rauhassa, jos sopii lisätä), syöden täydellisen epäsopivaa aamiaista (vanukasta..!) ja selailemalla lehtiä sekä läppäriä. Ja ei, minä en takonut koneella tätä blogia, vaan lähinnä katselin ohjelmia.

Ensi viikolla onkin vielä edessä hippasen verran juoksemista, mutta sitten alkaa rauhoittua. Juhannus tuntuu usein olevan se kohta, joka aloittaa koko kansan kesälomakauden, mikä taas tarkoittaa kiireen, mailien määrän ja kaiken pakko-tehdä-nyt -asioiden puolittumista.

Täytyy alkaa tehdä listaa siitä, mitä tarvitaan mukaan juhannusreissuun. Kun mukana menossa on paljon ihmisiä ja eri-ikäisiä lapsia, pakattavaa on yllättävänkin paljon, myös lyhyelle reissulle. Näin kesällä täytyy muistaa ottaa mukaan kaikkea pientä. Onneksi menemme kaupunkilomalle, joten monia mahdollisesti unohtuvia asioita varmasti saa kaupoista. Tosin juhannuksena tuskin mikään paikka on auki, joten täytyykin pakata huolella..!

Hauskaa viikkoa! Mitäs teillä on edessänne tällä viikolla?

 

A little bit Time of My Own

Like I told you, last week was so busy and I feel like my to do -list does not get any shorter. I needed some me time and like it shows in the picture, this is how I spend my Sunday afternoon! I did lie in the bed (all by my self in peace I might ad) eating so impropriate breakfast (chocolate pudding), reading a magazine and using my laptop. And no, I did not write this blog, I just watched some shows.

There are a lots to do next week but after that starts the slow season. Next weekend is the Midsummer Fest here in Finland, which usually starts the summer vacation season. That obviously means that the emails, rush and this-haves-to-be-done-now kind of things will reduce in half.

Now I have to start to make the list of what we have to pack with us to the Midsummer fest trip. When there are lots of people going on a trip (with children of different ages) there a lot to pack. At summer time they’re a many little thing to take along. Fortunately we are going on a city trip so there are stores, in case we forget to pack something. The problem is that non of them will be open, so I have to do my best with the packing..!

Have a great week! What are your plans for this week?

Saatat pitää myös

2 kommenttia

  1. Tämä viikko menee aika vauhdissa, toivottavasti pysyn mukana kyydissä. Ja, juhannusta täällä kovasti odotetaan, koko perheen neljä yhteistä vapaata. Rakkaita ystäviä kylässä ja päästäänhän me juhannushäihinkin. Eli, mukavaa ohjelmaa tiedossa!

    1. Häät ovat niiiin ihana ja hyvän mielen tapahtuma. Vielä pitää kuitenkin viikko jaksaa sinunkin, kuulostaa kovalta menolta, huh..! Turvavyö kiinni ja menoksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *