Sew Cool

Sew Cool_Westend Mum

Useat lastenlelut ovat hypetettyjä, usein syyttä. Tämä lelu kuitenkin oli todella mahtava ostos, joten haluan vinkata siitä myös teille.

Sew Cool on ompelukone, joka sopii käsitöistä kiinnostuneille, sen verran pienille lapsille, joilla ei vielä ole valmiuksia käyttämään oikeaa ompelukonetta. Sew Coolissa ei tarvitse pujottaa lankaa ompeluneulaan, saatikka päätellä tms. Kone toimii (erityiskankaittensa) kanssa niin, että lapsi voi vain surruttaa menemään. Sen tarkemmin aiheeseen tutustumatta epäilen, että neulat sotkevat kankaan kuidut vastakappaleen kankaan kanssa, jolloin ne pysyvät yhdessä. Ehkä. Jotain sellaista. KUITENKIN pointti siis on, että homma on helppoa ja kivaa!

Sew Cool koneen mukana tulee aloitussetti, jossa voi tehdä kännykkäpussukan, pehmokoiran ja jotain muuta pientä. Sen lisäksi voi ostaa lisäosina erilaisia materiaaleja, esimerkiksi tämän tilkkutäkin.

Kone sopii loistavasti eskarilaiselle tai jopa hiukan nuoremmalle aiheesta kiinnostuneelle. Lapseni tuli todella iloiseksi, nähdessään itse valmistamansa työn ja saadessaan leikkiä sillä. Kannattaa kokeilla, jos perheessä on käsitöistä kiinnostuneita.

Huomio vielä, että sarjaan kuuluu myös Sew Nice -kone, joka sopii vaativampaan käyttöön. Siinä jo leikitään langoilla, mutta kone ei päättele, vaan se täytyy tehdä käsin. Eli sitä en voi suositella (osta siinä vaiheessa jo oikea kone), mutta tämä on jee.

Ommellaanko teillä?

Olethan osallistunut ARVONTAAN? Tänään viimeinen päivä..!

 

Many of the children toys are very hyped – usually with no reason. This machine is a great purchase so I wanted to share it with you.

Sew Cool is a sewing machine, which is suited for a young child who is interested in handcraft but is too young to use a regular sewing machine. With the Sew Cool you do not have to play with needle and thread. The machine works (with its special fabrics) so that the children can just sew away. With out having more knowledge on the matter I would say that the needles kind of mess with the fibres so that the counter parts sticks together. Somehow. Sort off. EITHER WAY the point is that using this machine is simple and fun!

You get the starting kit with the Sew Cool -machine and you are able to buy more parts, like this quilt.

The Sew Cool -machine is great for children at the age of 6 and even for younger, if they are interested on the subject. My child became so happy when she was able to make something by herself. You should try it!

Please note that there series includes the Sew Nice -machine as well, which is suited for more demanding use. There you are able to play with the needle and thread, but the machine does not end the thread – you have to do it by hands. I cannot recommend that for you (in that point why not buy a real sewing machine) but this one is great!

Do you or your children like to sew?

Saatat pitää myös

2 kommenttia

    1. Turvallinen on, sillä sormet eivät pääse ompeluneulojen alle, eikä siis sormille voi ajella. Meillä on jo ommeltu vaikka mitä, aina tyynyistä laukkuihin. Tosi jee tämä siis 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *