Lohi ja munavoikastike

Lohi ja munavoikastike_Westend Mum

Karjalanpiirakka ja munavoi ovat niiiin hyvä yhdistelmä, samoin kaikki missä on mätiä. Senpä takia innostuin tästä reseptistä, jonka löysin leikkeenä laatikon pohjalta.

Valmista ensin munavoi. Mausta se suolalla sekä valkopippurilla ja laita kattilaan lämpiämään. Lisää samalla sekaan kevätsipulia ja tilliä, sekä kirjolohenmätiä. Anna ruoan lämmetä, mutta älä kiuhauta. Paistettu kala sopii hyvin tämän kanssa!

Lopputulos oli hiukan munakokkelia muistuttava seos, mutta kastiketta tuosta nyt ei saa millään. Kyseessä oli lähinnä lisuke kalalle. Maku oli ihan ok, mutta jotenkin lämpimä mäti tuntuu vain niin väärältä. Kokeilemisen arvoinen annos kuitenkin, joten testatkaa ihmeessä!

Onko mäti teidän herkkuanne, vai olenko ainoa, joka kuolaa tätä herkkua?

 

The Salmon with Egg salad Dressing

The Karelian pastry is a traditional Finnish delicacy. Karelian pastry with the egg salad is combination made in heaven. That is the reason I get exited about this recipe, which I found from bottom of the drawer.

First you have to make the egg salad and remember to season it with white pepper and salt. Put the egg salad to the pot and heated it for as little bit. At the same time add the spring onion and dill to the mix as well as the roe. Let it only get heated, not boil. The fried fish goes great a long this dish!

The result was a mixture, which reminded a little bit of the scrambled eggs, but dressing that was not. It was more of a like side dish to the fish. The taste of the dish was okay, but eating warm roe just felt so wrong..! On the other hand the egg salad mixture is worth of trying!

Is the roe your treat – or am I the only one here who is drooling over it?

Saatat pitää myös

2 kommenttia

  1. Annos näyttää kyllä herkulliselta. Mäti ei kuulu välttämättömiin herkkuihini, syön toki jos tarjolla on.
    Aurinkoista ja lämmintä torstaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *