Arvonnan Voittajat ja Kesän Postaustahti

Arvonnan Voittajat ja Kesan Postaustahti_Westend Mum

Särkänniemen ja Westend Mumin järjestämä arvonta keräsi suursuosion. Vain muutamien päivien ajan kestänyt kisa keräsi huimat 435 osallistujaa. Kaksi kappaletta 2 Elämysrannekkeen pakettia on nyt arvottu ja voittajat ovat…

Susanna Schultz

ja

Katja Farin

Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille!

Kesän postausaikataulusta: En tule pitämään kunnollista kesälomaa tästä blogimaailmasta, mutta heinäkuun alusta lähtien tulen postaamaan vain kolmesti viikossa (ma, ke ja pe). Tahti normalisoituu taas aktiivisempaan postaustahtiin elokuun alkuviikkoina, kun arki palaa kuvioihin meillä kaikilla.

Hauskaa viikonloppua!

 

The Giveaway Winners and Summer Post Schedule

The giveaway, which Särkänniemi amusement park and Westend Mum organized together, was a huge success. The competition collected whopping 435 interested participants only in a few days when the draw was going on. Two pieces of the packages of two park passes has been drawn now and the winners are…

Susanna Schultz

and

Katja Farin

Thank you all for participate and congratulations to the winners!

About the summer post schedule: I am not going to make any summer break from the posting but at the beginning of July the pace is going to be three times a week (at Monday, Wednesday and Friday). The pace will normalize at the first few weeks at August, when the every day life returns to all of us again.

Happy weekend!

Saatat pitää myös

2 kommenttia

  1. Vau, ompas ollut hurja määrä osallistujia!
    Minäkin ajattelin höllentää postaustahtia nyt kesälomalla, ja nauttia enemmän kesästä ja kesäreissuista 🙂

    Kivaa viikonloppua!

    1. Pieni hölläys on kyllä hyvä idea. Kun antaa itselleen vähän lomaa myös blogista, jaksaa sitten paremmin taas syksyllä kirjoittaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *