Hotel Imperial Vienna: Täydellistä Luksusta – VIDEO

Hotel Imperial Vienna_VIDEO_Westend Mum

Hotel Imperial Vienna oli kotimme Wienin matkamme ajan. Hotelli on avattu vuonna 1873 ja on siten Wienin vanhin luksushotelli. Päädyimme Imperialiin, koska halusimme laadukkaan ja kauniin hotellin hyvällä sijainnilla. Sain hotellista pressitarjouksen ja vähän kivaa extraa, mikä sinetöi valinnan.

Laitan vielä jossain vaiheessa hotellista lisää kuvia ja kerron siitä yksityiskohtaisemmin, mutta tähän hätään esittelen sen teille videon muodossa..! Video on kuvattu GoPro Hero 4 Black -kameralla. Kameran laatu on hyvä – samaa ei valitettavasti voi sanoa kuvaajan käden vakaudesta. Tässä siis tunnelmia hotellista, kuvattuna tavalla, joka muistuttaa nikotiiniriippuvaista vuoristoradassa.

Mitä mieltä, tuovatko videot kivaa lisää blogiin vai suositteko pelkkää tekstiä ja stillkuvaa?

ENGLISH: From here on I publish my blogs English version at it´s own site. So you can find my blog in English from here.

Saatat pitää myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *