Alkoholiton Mustikkamojito

Alkoholiton Mustikkamojito_Westend Mum

Tämä on ihanan raikas kesäjuoma, joka kruunaa kesäpäivän. Huomaa myös tarjoilukulho, jonka virkaa tällä kertaa toimittaa Aalto-malja. On kiva keksiä tavaroille uusia käyttötarkoituksia, jotka toisinaan toimivat ja toisinaan ehkä eivät. Aalto-malja boolimaljana on ihan ok, jos löytyy tarpeeksi pieni kauha.

Alkoholiton mustikkamojito tehdään survomalla minttua ja sokeria sekaisin lasin pohjalla. Tämän jälkeen mukaan lisätään enemmän tai vähemmän soseutetut mustikat ja limemehua. Päälle kaadoin Spriteä ja koristelin mintulla ja limensiivuilla.

Holillisen version teet lorauttamalla mukaan vaaleaa rommia.

Mikä on teidän lempijuomanne kuumana kesäpäivänä?

 

You can find the English version here.

Saatat pitää myös

2 kommenttia

  1. Kuulostaapa raikkaalta kesäjuomalta ja sopii kaikille. 🙂
    Totta, ei maljakon tarvitse olla vain kukkia varten, kyllä siinä voi muutakin tarjoilla.
    Aurinkoista viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *