Espoo vinkki: Oittaan Angry Birds -leikkipuisto

Espoo vinkki_Oittaan Angry Birds leikkipuisto_Westend Mum

Aurinko helli meitä tässä yhtenä päivänä, joten mietimme mitä tekemistä keksisimme. Miehelle tuli mieleen tämä paljon kehuttu Oittaan Angry Birds -leikkipuisto, jossa me olemme vain kerran käyneet pyörähtämässä, vaikka espoolaisia olemmekin. Niinpä laitoimme pienet eväät laukkuun ja paljon vettä, läträsimme aurinkorasvalla, pakkauduimme autoon ja suhasimme Oittaalle.

Lapset nauttivat niin paljon! On muuten iso ja monivivahteinen leikkipuisto. Sieltä löytyy paljon kivaa eri ikäisille. Toinen alue on selkeästi isommille lapsille. Siellä oleva Oittaan Helmi -niminen kiipeilyhärpätin on iso ja sitä vartioi possu nimeltä King Pig. Tarinana kertoo, että possut yrittävät ryöstää lintujen munia laivaansa. Portin sisäpuolella taas on alue, josta löytyy kaikkea hauskaa myös pienemmille ihmisille. Siellä on ”Linnake”, jossa vihaiset linnut vahtivat muniaan. Linnakkeeseen ja leikkivälineisiin on myös piilotettu kultaisia munia, joita voi etsiä.

Leikkipuisto on avoin ja maksuton, joten euroakaan ei tarvitse kuluttaa, jos ei halua. Toki alueella on kahvilaa ja sen sellaista, josta voi ostaa jäätelöä tai niitä unohtuneita eväitä.

Angry Birds -leikkipuisto sijaitsee upealla paikalla, aivan Bodominjärven rannalla. Me kävimme vain leikkimässä puistossa ja söimme eväät, mutta alueella voisi viettää vaikka koko päivän. Uimaranta on iso ja alueella on pelikenttiä, joten esimerkiksi lentopallopeli onnistuu hyvin. Myös frisbee golf rata menee lähettyvillä, joten kohde on mitä mainioin kesäpäivän viettoon!

Oletteko käyneet Oittaan Angry Birds -leikkipuistossa?

Lue myös muita Espoo-vinkkejä:

Nokkalan Majakka

Ravintola Vista

Saatat pitää myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *