Syksy tulee ja Arki alkaa – English site Open!

Syksy tulee ja Arki alkaa_Westend Mum

Nyt on lomat lomailtu ja aika palata arkeen. Minäkin kaivaudun esille täältä taustalta ja alan taas näkyä blogimaailmassa enemmän.

Pidin kesän aikana tosiaan hiukan hiljaisempaa täällä blogin puolella, mutta taustatyötä on tehty kovasti. Syksyksi on paljon kaikkea kivaa tiedossa! Nyt onkin aika palata normaaliin postaustahtiin, eli joka arki alkaa juttu lentää.

Ihan löhöilyksi kesä ei mennyt, sillä koodauskäyrät ovat käyneet kovilla loman aikana, ja nyt olenkin avannut Westend Mumille myös englanninkielisen puolen. Sillä puolen on aika pitkälti sama sisältö, mutta näin päästiin eroon suomenkielisen tekstin jälkeen olevalta, sivun turhan pitkän tuntuiseksi muuttaneesta englanninkielisestä sisällöstä. Näin myös kansainvälinen yleisö löytää nopeammin oikeaan paikkaan.

Sen lisäksi voit nyt tilata uusimmat postaukset suoraan sähköpostiisi, jotta elämäsi helpottuu ja saat heti ensimmäisenä tiedon uusista jutuista. Se lienee helpoin ja kätevin keino, joten klikkaile mailisi sinne, niin päästään vauhtiin! Ilmoittautuminen on tässä alla, sekä sivuston oikeassa laidassa.

Itse kesä meni kyllä taas hurjaa vauhtia. Onneksi ”syksyn tulo” tässä vaiheessa merkitsee vasta koulu- ja päiväkotikausien alkua, eikä niinkään auringon ja lämmön katoamista – toivottavasti ainakin. Lainattavien kaupunkipyörien kokeilu on vielä tekemättä, joten se täytyy saada vielä raksittua pois To Do -listalta, ennen lumia.

Parasta tässä kesässä on olut aktiivisuus. Tuntuu, että olemme tehneet paljon kaikkea kivaa ja saaneet paljon aikaan. Miten teillä, mikä on ollut parasta tässä kesässä?

You can find my new English site from here.

Saatat pitää myös

4 kommenttia

 1. Tutun ja turvallisen arjen paluu tuntuu mukavan kesän jälkeen ihan tervetulleelta, ainakin meillä. Onneksi aurinko ja lämpö hellii meitä edelleen. Mukavaa viikonloppua!

  1. Nimenomaan, ei se arki ole mitenkään huono asia! Suurin osa elämäähän se on 🙂

   Ihanaa viikonloppua myös sinne!

 2. Kesä meni kyllä nopeaa! Lämpöä ja aurinkoa olisin kaivannut enemmän :/
  Meilläkin palattu arkeen. Toivotaan, että tästä tulee mukava syksy 🙂

  Kiva, että olet palaillut blogin ääreen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *