Rush Trampoliinipuisto sulattaa Löllön – tai ainakin saa Nauramaan!

Rush Trampoliinipuisto_Westend Mum

Ja jos ei sulata, niin siitä viis, sillä siellä on hauskaa! Heti alkuun, pahoittelen kuvia, jotka on otettu huonossa valaistuksessa kännykkäkameralla… Kävimme miehen kanssa testaamassa paikan Vantaan toimipisteessä ja totesimme homman käyvän ihan kunnon treenistä. Hyppely on kuitenkin niin hauskaa, ettei siinä sen kummemmin edes ajattele treenaavansa, joten kyseessä oli enemmänkin aikuisten leikkiluola. Toki paikka soveltuu mahtavasti myös lapsille, mutta silloin ei aikuiset ehkä saa omaa treeniä samaan aikaan, koska siinä vauhdissa silmien tulee olla myös selässä.

Ennen trampoliinipuistoon menoa mietimme, miten sinne kuuluu pukeutua ja miten koko prosessi toimii käytännössä. Onneksi netissä oli ohjeet, jonka mukaan pukukoodi oli mukavat treeninvaatteet ja vastaanotosta ostettavat tarrapintaiset sukat. Ne sai ottaa mukaansa ja käyttää tulevilla kerroilla, joten investointi (3 euroa / sukat) ei ollut paha. Muutoin puiston hinta oli muistaakseni 14 euron luokkaa, jolla sai tunnin hyppyajan.

Heti alkuun puistossa piti lukea turvallisuusohjeet (sekä katsoa video, jonka me kapinalliset kyllä skippasimme). Tuolloin ajattelin turvallisuusohjeiden olevan tyhjänpäiväistä huuhaata ja trampoliinipuiston tarvetta suojata oma selustansa, mutta meininkiä seuratessani totesin, että ehkä ne ohjeet ovat ihan hyvästä. Sinällään puisto on ihan turvallinen, ja ajatus siitä, että kyllähän me laskeudumme pehmeälle alustalle, toi salakavalan kuvitelman turvallisuudentunteesta. Kuitenkin näin, kuinka eräs lensi ilmalennon päätteeksi ja otti käsillänsä vastaan, toisen jalka jäi hänen alleen ja kolmas laskeutui niskalleen. Kaikissa näissä tapauksissa kaikki oli hyvin, mutta ymmärsin, että mitä vain voisi tapahtua. Plussaa siis turvallisuuden huomioimiselle, sekä useammalle valvojalle, jotka vahtivat silmä kovina salin menoa.

Puistossa oli muutama erilainen aktiviteettipiste. Oli suuri hyppyalue, jossa saattoi vain hyppiä, myös seinää pitkin. Sen lisäksi löytyi alue, jossa piti hypätä liikkuvan puomin yli ja paikka, jossa taisteltiin puomilla, mäiskien toista pehmeällä sauvalla, pyrkien pudottamaan hänet. Ihan Gladiaattorit-meininkiä siis. Siellä oli myös uimahyppytorni, josta laskeuduttiin veden sijaan vaahtomuovimereen. Tarjontaa oli siis ihan kivasti.

Se mitä jäin kaipaamaan, oli ohjattu liikunta. Hyppely oli todella hauskaa ja puiston eri aktiviteetit jaksoivat huvittaa tietyn hetken, mutta loppuajan sitä vain no, hyppi. Olin mielestäni joskus aiemmin lukenut, että puisto tarjoaa ohjattua treeniä, mutta nyt en sitä enää nettisivuilta löytänyt. Se vasta olisikin hauskaa – puhumattakaan tehokasta!

Jos sinussa asuu vähääkään hurjapää, pieni lapsi tai iloinen pomppija, mene ihmeessä Rush Trampoliinipuistoon. Minua se ainakin ilahdutti – mieskin sanoi, että hymyilin lähes koko tunnin ajan yhtä soittoa. Mikäs siinä oli virnuillessa, hyvää seuraa ja ihanan lapsellista, päätöntä pomppimista. Ihanaa!

Huomasimme myös, että Rush Trampoliinipuistossa on joinain iltoina hohtohyppy – mahtavaa, sinne siis joku kerta! Trampoliinipuistolla on toimipisteet Vantaan lisäksi myös Helsingissä. Nyt me odottelemme, että puisto ymmärtää avata ovet myös tänne Espooseen. Minne allekirjoitan vetoomuksen..?

Oletko käynyt Rush Trampoliinipuistossa tai vastaavassa paikassa?

———-

Joko olet osallistunut ARVONTAAN, jossa palkintona on 2 kpl GPS-paikanninta, jossa on puhelin mukana?

Saatat pitää myös

4 kommenttia

  1. Tämä trampoliinipuisto on kyllä vielä kokematta. Suosituksia olen kovasti kuullut. Keväällä olimme Superparkissa, ei nyt noin paljon trampoliineja, mutta pääsi kokeilemaan. Niin, ja kivaa oli.
    Täytyykin käydä heidän nettisivuillaan ja sijainti katsoa tarkemmin. Hyvä vaihtoehto aktiviteetiksi kun sinne HKI suuntaan tulemme, varsinkin jos sadepäivä osuu kohdalle.

    1. Me emme taas ole käyneet Superparkissa, vaikka nythän niitä tuntuu oleva vähän siellä täällä. Täytyy mennä kokemaan se paikka! 🙂

  2. Meillä on täällä Jyväskylässä melkein samanlainen trampoliinipuisto, ja se on kyllä yllättävän hauska 🙂 Koko perhe innostui pomppimisesta. Ja kävi tosiaan hyvästä treenistä pomppia tunti 😀

    1. No joo, se on todellista hikijumppaa 😀 Me mietimme jo sitä ihan jokaviikkoisena harrastuksena, sillä lihaksissa tuntui seuraavana päivänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *