Syksy on tullut, TV auki!

Syksy Alkaa_TV Auki_Westend Mum

Jee! Monet inhoavat syksyä, mutta onhan siinä ihan hyviäkin puolia. Uudenvuoden tavoin se on eräänlainen uuden aloitus, uusi mahdollisuus ja tuo mukanaan uudet tuulet – myös telkkariin.

Tämä telkkarihiiri on tyytyväinen syksyn tarjontaan. Listasinkin alle muutamia ohjelmia, joita kannattaa katsoa. Kyseessä ei siis ole korkeakulttuurisen nautinnon tarjontaa, vaan lähinnä totaalista hömppää. Haen sivistyksen sitten jostain muualta.

Mutta siis, asiaan! Minun must see -syksykaudella 2017:

 1. Master Chef Austaria
  Kieltämättä nämä kaudesta toiseen jatkuvat realityt alkavat vähän puuduttaa, jos niissä ei ymmärretä (yleensä ei) uudistautua, mutta MC viehättää joka kerta upeiden annosten (ja siitä irtoavan opin!) takia. Imen kuin sieni MC:n reseptejä ja ohjeita, ja olenkin oppinut paljon uusia tekniikoita ja kikkoja tästä, samoin kuin muista kokkiohjelmista.
 1. Meidän tarina
  Annan sille mahdollisuuden. On hyvin (hyvin!) suuri todennäköisyys, että suljen television ensimmäisen puolituntisen jälkeen, muttamutta… Ehkä tämä kotimainen ohjelma pääsee yllättämään iloisesti, yleensä kun ne eivät tee niin.
 1. Tahdon morsiuspuvun
  Vaikka häät ovat jo kaukana menneisyydessä, nämä suurten juhlien järjestelyjen seuraaminen kiinnostaa edelleen. Jotenkin hääjuhla on niin upea, koskettava ja rakkaudentäyteinen, että kaikki siihen liittyvä tuo hyvänmielen tunteen. Pidän juhlien järjestämisestä, ja mikäs sen ihanampi juhla kuin häät. Ja hei, ovathan ne puvut niin upeita..! Fashionista sisälläni kirkuu.
 1. Komediakeittiö.
  En tiedä tästä mitään, näin vain lyhyen insertin. Mutta se sisältää sanat komedia ja keittiö, joten sormet ristiin!
 1. Ja eikös sieltä ole tulossa myös uusi kausi Unelmien Poikamiehestä (USA) myös?

Ehkä me saamme näillä syksyn käyntiin. Mitä sinun listallasi on?

Saatat pitää myös

4 kommenttia

 1. Tuo on niin totta, syksy on omalla tavallaan uuden alku. Täällä ei syksy ole vielä alkanut niin, että TV olisi tullut aukaistua. Mutta, kuukausi kun tästä mennään eteenpäin niin on jo TV-ohjelmat hyvin tiedossa. 🙂

  1. Nythän sitä kannattaakin vielä nauttia ulkoilmasta, kun vielä voi. Sadesäällä sitten vällyjen alle telkkaa toljottomaan 😉

 2. Master Chef Australia on ihan huippu! Muiden maiden versioita en jaksa katsoa, mutta aussit osaa homman!

  Näitä muita sun listalta en usko kastsovani 😀 En itse asiassa tiedä, mitä uutuuksia tänä syksynä on telkkarista tulossa, joten en osaa omaa listaa vielä tehdä. Greyn anatomia, mikäli se vielä jatkuu, kuuluu suosikkeihini 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *