Yuzu ja Kotiinkuljetus

Yuzu ja Kotiinkuljetus_Sushi_Westend Mum

Kuten kerroin jo aiemmin, ihastuimme sushiin ja Yuzun tarjontaan jo datenatella ravintola Haukilahden rannassa. Sushihammasta jäi kolottamaan, joten päätimme testata itse ravintolaa. Illalla iski kuitenkin kiire ja väsymys (lue: totaalinen laiskuus), joten emme yksinkertaisesti jaksaneet lähteä Haukilahteen. Sushin himo ei kuitenkaan ottanut laantuakseen, joten päätimme tehdä tilauksen kotiinkuljetuksella.

Ravintola Yuzu tarjoaa kotiinkuljetusta noin kolmen kilometrin säteellä 10 euron hintaan, paitsi jos tilaus ylittää yli 30 euroa. No, kaikki sushin ystävät ymmärtävät, että 30 euroa ylittyy nopeasti, kun on useampi ihminen syömässä. Klikkailin itseni ravintola Yuzun online-palveluun ja tutkailin tarjontaa. Palvelussa ei ollut kuvia, joten jouduin sivistämään itseäni heti saman tien – ehkä ihan hyvä niin. Googletin siis mitä sashimi, nigiri ja maki tarkoittavat, jotta osaisin tehdä tilauksen. Netistä löytyi kiva pieni for dummies -opas, josta on hyvä aloittaa, jos sushi ei sano itselleen mitään.

Asiaan perehdyttyäni ryhdyin klikkailemaan tuotteita ostoskoriin. Hommassa kävi kuten online-shoppailussa yleensäkin – se lähti vähän lapasesta… Nälkä oli kova ja ajatus siitä, että ruokaa tulee liian vähän, saivat aikaan sen, että liipasinsormi oli vähän turhan herkillä. Tuli sitten tilattua seuraavaa: Muutama kappale Shake Nigiriä (eli lohta) sekä muutama kappale Yaki Hotate Nigiriä (grillattua kampasimpukkaa, yuzumajoneesia, teriyakia ja ruohosipulia). Niiden lisäksi tilasin kaksi rullaa makia: Shake Maki (lohi) ja Yuzu Maki (kevyesti grillattua lohta, yuzumajoneesia ja kevätsipulia). Näiden lisäksi halusin ehdottomasti testata Sushi Burriton, joten tilaukseen tuli mukaan myös Teriyaki Shake Sushi Burrito, joka sisälsi grillattua lohta, inkivääriä, teriyakia, salaattia, kurkkua ja punasipuli.

Kun ruoat tulivat, totesin ensin huojentuneena, että onneksi riittänevät. Loppujen lopuksi totesin, että ne riittivät hyvin – myös myöhäisillan naposteluun. Oli muuten aivan mielettömän hyvää… Lapset hiukan vieroksuivat joitain versioita, mutta kyllä hekin vielä tottuvat, kun tutustutaan tähän ruokalajiin enemmänkin.

Voi apua, oli muuten huono idea kirjoittaa tästä aiheesta nälkäisenä. Kuinkakohan myöhään Yuzu tekee kotiinkuljetuksia..?

Mikä on sinun lempiruokalajisi, jota tilaat kotiinkuljetuksella, kun himo iskee?

Saatat pitää myös

2 kommenttia

  1. Rakennusaikana käytimme kotiinkuljetusta aika usein ja kebab tuli tilattua liian usein. No, seitsemän vuotta on kulunut enkä ole kebab syönyt, eikä kyllä tee vieläkään mieli.
    Jos jotain olemme tilanneet, niin pizzaan on kallistunut. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *