Joku tarvitsee Apuasi – Autatko?

Joku tarvitsee Apuasi_Autatko_Westend Mum

Saimme kutsun syntymäpäiväjuhliin. Juhlan emännän toive oli, että lahjojen sijaan muistamiset osoitetaan omavalintaiselle hyväntekeväisyyskohteelle. Arvostan todella paljon noin epäitsekästä ajatusta ja rupesinkin heti miettimään, mille kohteelle teemme lahjoituksen.

Oli muuten vaikea valinta, niin moni tarvitsee apua. Päädyimme tekemään lahjoituksen rintasyöpää tukevalle säätiölle, sillä kyseessä on yleinen sairaus, jota vastaan useat naiset taistelevat.

Pidän tällaisista kampanjatyyppisistä tavoista auttaa, kuten muistatte varmaan kertomastani vaatteiden keräyksestä Intiaan. Monet hyväntekeväisyysjärjestöt myös tarjoavat mahdollisuuden toimia kuukausilahjoittajana. Kannattaa tutustua eri järjestöjen sivuihin, jos aihe kiinnostaa.

Rahan antaminen on vain yksi tapa auttaa. Millä keinoin sinä tuet?

Saatat pitää myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *