3 x Juhlalaukkuni sisältö

3 x Juhlalaukkuni sisalto_Westend Mum

Pikkuinen juhlalaukku ei voi syödä kaikkea sitä, mitä sinne haluaisi laittaa, joten sisältöä on pakko karsia. On kuitenkin muutama esine, jotka tungen sinne vaikka välisin.

  1. Meikkipeili. Vaikka arkena saatan meikata aamulla ja katsoa peiliin seuraavan kerran vasta illalla meikkejä poistaessani (joo, asiassa voisi toki vähän skarpata), niin juhlissa toimin toisin. Pieni meikkipeili laukussa mahdollistaa nopean kurkistuksen lähes missä vain, eikä sen takia tarvitse joka kerta juosta naistenhuoneeseen.
  2. Laukunkannatin. Tämä on niin ihana ja elämää helpottava kapistus. Tiedättehän, kuinka sitä joskus ihmettelee, minne saisi laukun asetettua ja päätyy laittamaan sen lattialle? Nyt enää ei tarvitse, sillä tämä koukku mahdollistaa laukun roikottamisen käden ulottuvilla.
  3. Käyntikorttikotelo. Tätä nyt en tietystikään kiikuta mukana yksityispuolen juhlissa, mutta virallisemmissa tilaisuuksissa se on must. Nykyaikana kontaktoitumiset tehdään tietysti pääsääntöisesti digipuolella, mutta monet käyttävät vieläkin käyntikortteja. Kauniisti koristeltu kotelo sopii hyvin kaivaa esille myös juhlissa!

Mitkä esineet sinulla on aina juhlissa mukana, vaikka sitten piilotettuna sukanvarteen, jos ei muualle mahdu?

Saatat pitää myös

2 kommenttia

  1. Oooh, en ole kuullutkaan tuollaisesta laukunkannattimesta! Aika kätevä kapistus 🙂 Omassa juhlalaukussa on yleensä vain puhelin, huulikiilto/huulipuna ja mahdollisesti kortti tai käteistä.

    1. Laukunkannatin on tosiaan aika ovela vekotin! Siinä on muuten sen koristeellisen päällisen alla peilikin. Eli sinänsä ei tarvitsisi toista peiliä edes kuljettaa mukana 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *