Kasvihuoneilmiö

Kasvihuoneilmio_Kristalli_Westend Mum

Ei, ei se kasvihuoneilmiö, vaan Kasvihuoneilmiö! Oletteko kuulleet paikasta? Se on aivan sykähdyttävän ihana sekametelisoppakauppa. Siis todellinen löytölaari, pullollaan kaikkia ihastuttavia (ja kummastuttavia) tavaroita.

Kasvihuoneilmiö sijaitsee Turun motarin varrella. Kaupassa myydään kaikkea mahdollista laidasta laitaan, ovensuussakin nähtävistä isoista patsaista aina ”timantein” koristeluihin kyniin. Paikka henkii vanhaa aikaa, jopa taustalla soiva musiikki sopi teemaan. Oli mukava kuunnella vanhoja suomalaisia kappaleita (siis oikeasti vanhoja, tyyliin 1950-luvun musiikkia), samalla kun istui kaupan värikkäässä kahvilassa herkuttelemassa mielettömän kokoisella, sokeria ja rasvaa tursuavalla munkilla – ei siis laihduttajille…

Kaupassa on myös pari pupua, joita lapset jaksavat joka kerta ihastella. Sammakot ja possut löytyvät myös, joskaan ei oikeina versioina, vaan puutarhakoristeina. Kaupan kristalliosasto on aivan ihana. Sieltä voi löytää vaikka mitä peililasisia ja kristallisia juttuja.

Ehkä tässä tapauksessa kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten katsastakaahan itse!

Oletko käynyt Kasvihuoneilmiössä?

Saatat pitää myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *