Viikko Vaatehuoneessani

Viikko Vaatehuoneessani_Westend Mum

Harvemmin kirjoittelen muodista, mutta jospa sitä nyt tämän kerran sohaisisi tätäkin aihetta. Turhat höpinät sikseen ja tervetuloa seuraamaan viikkoa vaatehuoneessani!

Koska kesää on vielä jäljellä (toistellaan sitä, ehkä siitä tulee totta), käytin vielä vesisadetta uhmaten keskustaan ostoksille mentäessä näitä ihania sandaaleja, jotka löysin etelästä. Joka kerta niitä käyttäessäni ihmettelen, miten kengät voivatkin olla niin mukavat.

En yleensä pidä ei-aidoista koruista, mutta tämä Swarovskin kristalleista tehty kaulakoru on aivan ihana. Sen sävy on jotenkin niin hempeän tyttömäinen, että se saa hyvälle mielelle. Swarovskilta löytyy myös paljon muuta ihanaa. Koru meni kaulaan vanhempainillan kunniaksi.

Tämä mekko on ehdottomasti yksi suosikeistani. Se on niin vanha, etten edes muista mistä se on aikoinaan ostettu. Mekko saa olon tuntumaan ihan prinsessamaiselta. Käytin mekkoa keskiviikon (on siinäkin päivä!) iltajuhlissa.

Lippiksen tilasin netistä, vaikka tiesin sen mahdollisesti olevan liian pieni. Tietojen mukaan kyseessä oli ”jokaiselle sopiva koko”, joten kyllähän siinä hälytyskellot soivat. Ja ei, minulla ei ole järjettömän kokoinen pää, vaan loppujen lopuksi lippis osoittautui olemaan (isoa) lasten kokoa… Harmitus.

Kimallusta kaksin kappalein. Tällä viikolla siis mentiin kahtena päivänä kimaltaen kilpaa auringon kanssa (minkä auringon..?).

Viikon korkkasi autosta löytynyt lasten pieni My Little Pony -sateenvarjo, joka pelasti minut täydelliseltä kastumiselta, juostessani autosta asioille!

Mitä vaatteita sinä olet käyttänyt tällä viikolla – sadetakkia vai kesätoppia? Onneksi ei sentään vielä toppatakkia..!

Saatat pitää myös

4 kommenttia

  1. Täällä on ollut niin vauhdikas viikko ja vaatteitakin on tullut käytettyä niin korkkareista kumisaappaisiin. Toisaalta kiva kun on kaikkea ohjelmaa laidasta laitaan.
    Mukavaa keskiviikkoa!

    1. Niin, ja vaihteleva sääkin on ihan kiva asia, sillä tavoin saa käyttöä sekä niille korkkareille että kumppareille! Tylsäksihän se kävisi, jos sää olisi aina kuin etelän auringossa (väitetään itsellemme näin, tulee parempi olo) 😉
      Hauskaa viikkoa myös sinulle!

    1. Nooh, kieltämättä kumpparit olisivat olleet ehkä oikeammat kengät, kuin nuo sandaalit 😉 Tuli hippasen kylmä……..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *