Ihanat kännykkäkotelot!

Smartphone case white_Westend Mum

Olen löytänyt Amazonin. Se on todella, to-del-la huono juttu. Minä kun ostan sieltä kaikkea kivaa. Nyt oli vuorossa kännykkäkotelo.

On niin kätevää, kun kännykkäkotelossa on korttien säilytysmahdollisuus. Näin lompakkoa ei tarvitse kiikuttaa mukaan kaikkialle, vaan sitä pääsee kevyemmin liikkeelle. Vanha koteloni alkoi jo repsottaa, joten oli aikakin hankkia uusi.

Löysin monia todella ihania, joita osaa ei tietystikään lähetetä tänne pohjoiseen. Ei se mitään, sillä silmiini osuivat nämä kaksi. Vaaleanpunaisen etu on se, että siihen saa ajokortin niin, että se näkyy muovin läpi, valkoisessa on myös pari korttipaikkaa. Tuo valkoinen on juhliin sopiva versio, sillä voin vain kuvitella mitä sen koristeille käy arjen kiireessä, heiluessaan laukussa.

Hassua miten pienet asiat saavat hyvälle mielelle. Lapsetkin jaksoivat kauan ihastella kännykkäkoteloita.

Millainen kännykkäkotelo sinulla on – vai koetko sen vain hankalaksi?

Saatat pitää myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *