Korvapuustipirtelö

Korvapuustipirtelo_Westend Mum

Juuh, kuulostaa hiukkapikkasen huvittavalta – ja sitä se kieltämättä onkin. Todella hauska idea, josta korvapuustihiiret varmasti pitävät. Täytyy kuitenkin kertoa, että minua ja pahaa-aavistamaton koemaistajaani häiritsi juoman raemainen tekstuuri.

Olen napannut ohjeen muistiin joskus jostain lehdestä. Itse asiassa minulla ei ole mitään tarkkaa reseptiä antaakaan, kun homma meni muistelemisen kautta. Oioin mutkat suoriksi, paistamalla pakastimesta löytyneen, Fazerin leivontakoulusta aikanaan saamani Bake-It-Easy -taikinarullan. Laitoin tehosekoittimeen jäitä ja 2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta. Surrutin menemään, jonka jälkeen paloittelin mukaan vielä jäähtynyttä korvapuustia ja laitoin koneen vielä käyntiin hetkeksi.

Pulla oli hyvää. Pirtelö oli mielenkiintoista. Se kertoo varmaan kaiken… Kuitenkin, jos olet pullahiiri, kokeile ihmeessä.

Lokakuun 4. päivä vietetään Korvapuustipäivää, joten muistakaahan pupeltaa pullaa!

Onko korvapuusti sinun juttusi, vai suositko jotain muuta kahviherkkua ennemmin?

Saatat pitää myös

2 kommenttia

  1. Saisiko korvapuustin maun pirtelöön lisäämättä itse korvapuusteja? Esim kanelilla ja jollain muulla mauseella.

    Tuo rakeisuus häiritsisi itseänikin, mutta muuten makuna tuo pirtelö kuulostaa hyvältä 😛

    1. Kannattaa kokeilla maustein, sillä tekstuuri oli kyllä outo. Tosin, jos pirtelön vielä jaksaisi siivilöidä… Kaikkea sitä tekeekin pirtelön takia 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *